Кладионица

1. Ma novinarska nagađanja, ne zna se još

2. ali da on pomogne u cuvanju sacirija.siptarsko svajcarski pigmej bi ga nosio na ledjima od gnjilana do berna.ne bi ni primetio da vugli nekog.

3. Ma treba da pusti ludog radonju on ne zna ni s kim igramo ni koji je rezultat a ni koje je takmicenje ni zemlja u kojoj se nalazi pa da ih jebe hladne glave

4. Belgija 1-1
    Koreja 2
    Nemacka 1-1

Sta mislite o ovome?

5. Mislim da ne letis na svabu iz keca jer su prvu igrali dosta jalovo(zahvaljujuci meksiku ali opet) a svedjani se dobro brane(izbacili italiju iz baraza) plus imaju vec 3 boda pa im je bod sa nemcima ko kuca

6. Za belgiju kapiram da ce doci iz keca jer su skinuli pritisak sa 3 komada onim amaterima u drugom pa ce dobiti danas glat za prolaz dalje a ako ih napune bod u zadnjem kolu im je za prvo mesto. Meksiko je delovao preprzeno i mocno sa svabama pa kapiram da ce dobiti koreju ali nesto 0:1 0:2 1:2 taj neki fazon.

Eto sta mislim

7. Hvala, ima logike. Sad kad razmislim i jeste bolje svabe iz x da se igraju

8. Ja sam odigrao Nemce i Meksikance iz iksa, došao kući i shvatio da sam izgubio tiket, krenuo nazad ka kladionici da uplatim isti, i nađem tiket na trotoaru 20 metara od kladže, podignem ga razmišljajući kako ljudi misle da sam klošar koji skuplja stvari sa ulice i vratim se kući. Znači, prolazim 100%.

9. Ja sam odigrao 2 komada, jedan onaj ispravljen i jedan na favorite, u meridijanu bonus kvota za to da mi vrati pare ako puknem na ovom vecem :)

10. Gambi sedi miran s tim sto imas

11. :) ma ovo na sitnije igram, po soma dva na tiket onako

12. Ovo ce biti potop tunisa

13. GG 3+ sve tri danas, a?

14. Belgija moze lagano gg3+ prvo

15. Prelep fudbal igra Belgija

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.