Prijava

Ma novinarska nagađanja, ne zna se još

ali da on pomogne u cuvanju sacirija.siptarsko svajcarski pigmej bi ga nosio na ledjima od gnjilana do berna.ne bi ni primetio da vugli nekog.

Ma treba da pusti ludog radonju on ne zna ni s kim igramo ni koji je rezultat a ni koje je takmicenje ni zemlja u kojoj se nalazi pa da ih jebe hladne glave

Belgija 1-1
Koreja 2
Nemacka 1-1

Sta mislite o ovome?

Mislim da ne letis na svabu iz keca jer su prvu igrali dosta jalovo(zahvaljujuci meksiku ali opet) a svedjani se dobro brane(izbacili italiju iz baraza) plus imaju vec 3 boda pa im je bod sa nemcima ko kuca

Za belgiju kapiram da ce doci iz keca jer su skinuli pritisak sa 3 komada onim amaterima u drugom pa ce dobiti danas glat za prolaz dalje a ako ih napune bod u zadnjem kolu im je za prvo mesto. Meksiko je delovao preprzeno i mocno sa svabama pa kapiram da ce dobiti koreju ali nesto 0:1 0:2 1:2 taj neki fazon.

Eto sta mislim

Hvala, ima logike. Sad kad razmislim i jeste bolje svabe iz x da se igraju

Ja sam odigrao Nemce i Meksikance iz iksa, došao kući i shvatio da sam izgubio tiket, krenuo nazad ka kladionici da uplatim isti, i nađem tiket na trotoaru 20 metara od kladže, podignem ga razmišljajući kako ljudi misle da sam klošar koji skuplja stvari sa ulice i vratim se kući. Znači, prolazim 100%.

Ja sam odigrao 2 komada, jedan onaj ispravljen i jedan na favorite, u meridijanu bonus kvota za to da mi vrati pare ako puknem na ovom vecem :)

Gambi sedi miran s tim sto imas

:) ma ovo na sitnije igram, po soma dva na tiket onako

Ovo ce biti potop tunisa

GG 3+ sve tri danas, a?

Belgija moze lagano gg3+ prvo

Prelep fudbal igra Belgija