U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
a đe ćeš?
Japanci kao neke male pčele radilice
Idem u Bari trajektom da obidjem familiju s majčine strane, pa ću prolaziti kroz Budvu
ajd vala javi
Jel da ne nosim pištolj
X-X i 3+ jebem li im mamu :)
nemoj :)
ali mi prvo u pevete javi ko si
A moram da pitam, vidis kakva su vremena.. ne znas sta od koga mozes da ocekujes.. zato ja sa sobom uvek nosim kuhinjski noz od 20cm... Danas budala ima na svakom cosku napadnu te bez razloga! Inace svaka cast ovom celavom muski se borio ali ako je kriminalac neki trebao je da ponese pistolj sa sobom jbg dobro se vijao sa ovom dvojicom...
Nisam ja Pani ako to misliš, časti mi.
ma ne mislim ništa, samo čekam da mi javi u pevete
Samo X-1
sad mi lakse sto nisam opet igrao gg3+ na sve tri
od sjutra 4 utakmice, bice vece kvote he he
Jel igra neko tikete online u mozzartu? Imao bih pitanje postavit.
па играо сам ја до пре пар месеци, не знам да ли се ишта променило од тад, питај (радјард те посматра, пази како формулишеш питање)
Kako na novom sajtu da vidim tikete odigrane pre vise od 15 dana? (aktivni tiket nije gubitni itd)
сад ушао да видим, промењено је овде подоста откад сам се ја кладио онлајн на моцарту, али спремио сам ти одговор:
не знам
Haha
Danas 1 + 1 sve 4, misljenja?
Prijatelju, mišljenje ti je kao guzica
Svako ga ima XD
Pa sem Egipta, to je par u kome su obe strane nesposobne da daju golove