Кладионица

1. Jebem ti nejmare mater cekam da da gol da prodje tiket on 7 sansi omasi

2. I ladno mi nije pao 3+

3. мени је упао курац у дупенце.... ем наши нису дали а код 2:0 играо да пада још један

4. Reko nećem i opet
    Švajcarce iz 1-1 i triplus i Brazil isto i brani Stojke Neimaru ja ne znam da l da se smejem il da plačem hahah

5. Večeras samo Ljajić i Stojković ostali kerov kurac
    Mitrović bikčina jedna obična

6. Jedna reč-Sergej Milinković Savić.

7. Ma specijalac, fudbalerčić, klasični pozer, liče alo nisi Ronaldo i zajebi spektakularnost u odsudnim trenucima, budi efikasan, kad ti naleti opet neka Kostarika ili rezultat 3-0 pa se zajebavaj, kurči, dupetom zabijaj golove ako oćeš, sad se iskuliraj i BUDI EFIKASAN

8. evo već tri dana ne mogu tiket da pogodim a vi umjesto što analizirate ovo što se desilo, a ne vjerujem da je iko mislio da će se desiti drugačije, bolje da pričamo o utakmicama sjutra.

9. Ne serite za SMSa, čovek igra tri tekme ukupno sa ovom ekipom i očekujete organizatora igre i da bude uigran.

Ljajić najkreativniji fudbaler u reprezentaciji, ubedljivo, jbg, koristan je čak i da ne trči.

Fora je što i dalje imamo seljački pristup igri, a na momente pokažemo da zapravo i možemo da igramo fudbal, ali treneri su nam katastrofa. Krstajić za tri klase gori od Muslina, a i Muslin kurcu ne valja.

Mislim, o čemu pričamo.

10. Jebi
    Tilmo
    pičke šiptarskeee

11. Šta s njim Tilmo? Možda najveća prevara od fudbalera u ovom milenijumu što se mene tiče

12. engleska belgija
    panama tunis
    japan poljska
    senegal kolumbija

13. Nije vam to košarka da se igrač uklopi u sistem za mesec dana. Pogotovo ako sistem ne postoji.

Će vidimo tek šta zna SMS.

14. Vaistinu Reme, nismo videli krštenog selektora od gospon Antića. Tjeee, jebote, sns lobi gruva kroz sve

15. Al opustite se ljudi, moralo je nekada da nam se vrati to što je Jarić jebo Limu.

16. Aj sutra da mi izanalizira neko ove kvalifikacije za LE

17. Argentina na žabara ide do titule.

18. Puno mi srce što je Nojer debil primio drugi gol onakav

19. Sutra Maestro pravi novu ponjavu, sačekajmo da vidimo šta će on igrati pa sve kontra.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.