Кладионица

1. 4:1 kraj, taman kako sam i mislio

2. stigo da uplatim :)

3. Takozvani dvodelni skeč, presečeš limun na pola, pa mu obema polovicama natrljaš obraze

4. pretposlednji tiket koji sam odigrao za svetsko prvenstvo. Ako prodju Japanci, sve pare (to jest koliko prihvate) idu na Rusija igra finale. Ako dobije Belgija svejedno ide na Ruse, samo manja uplata.

5. Nemoj brate to da radiš, jer Rusi ako prime gol, padaju u depru, odvrnu Čajkovskog, naližu se vodke i jebeš fudbal

6. ne postoji sudijski integritet te velicine kao Putinov novcanik. Time sam sve rekao, mislim da su Rusi zicer za finale, mozda gresim

7. Jesi brate, ali čak ni Staljin ne bi streljao fudbalere, bilo svoje bilo one od kojih izgube, razumemo se

8. ali bi platio 50 miliona daj da vidim tog majcinog sina sa pistaljkom da odbije

9. Uh, istina. Ali Urugvaj? Što je dopustio da se onako izblamiraju, ruski fudbal generalno nema reputaciju, sad i da uzmu trofej bio bi nezaslužen. Mada ok, FIFA je to, govna n e v i dj e n a

10. Pukli su da bi isli u ovu laksu stranu kostura

Na kraju odigram 6+ i nek mi ga popuse belgijanci

11. Da, Španija je vrlo lagan protivnik, da kažem neugodan

12. Ispadaju rusi od hrvata nemoj da se zajebavamo.

13. Poješće ih ujke za doručak. Onako lošu partiju kao protiv Danske ne mogu da ponove, realno.

14. Pa hrvati sa francuzima finale igraju i tu gube. To je neka moja pretpostavka koja se vremenom cini sve vise mogucom.

15. Jebace ih sve roberto cavani

16. Roberto hahaha aj odjebi vise glupanderu

17. Ako Hrvati udju u finale pojedem kurac

18. Prilagodjeno skeču, a bez greške, Xhaka

Единсон Роберто Кавани Гомез уругвајски је фудбалер који тренутно наступа за француски клуб Пари Сен Жермен и фудбалску репрезентацију Уругваја као нападач.

19. A ronalda si zvao luis onda ok

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.