Кладионица

1. Ma pao sam taj tiket svakako, ostao mi neki fudbal sa prethodnog tiketa koji nisam obrisao, pa na to dodam NBA. xd

I bolje da mi ne dodje kosarka, samo cu se izedem od muku.

2. Ovde sam samo cekao da zoc kaze da ga zovu i pitaju dal smeju da pojebu devojku/zenu

3. cska plzen 1. ne igra plzenu najbolji igrac,a i bolji je cska.
    aek ajax 2.
    meni su ove dve maltene sigurice.mozda pojacati iz x obe.

4. Појачао са Хофенхајмом, Сити 0-4 Јувентус 0-3 Бајерн исто Јунајтед победа Ливерпул Шест Жермен гг и Звезда дупла шанса х2 јебеш га исталиће се Терза и Анћелоти готиве се

5. Hofenhajm 1
    Leeds 1
    Mk dons 1

Poigrajmo

6. Dodajem i od sanitarnog ajax 2 i cska 1 itd itd

7. Zaboravio sam da uplatim na račun aaaaaa.

Gde je Pseto sad, da mi da pare, pa ja da razbijem maler, pa onda kad dobijem mi delimo dobitak na pola. I ja to nazovem kao biznis ideju.

8. Повео ЦСКА Москоу идемо

9. а лепо сам обећо себи да више не играм источноевропске беднике евентуално против

10. jebeni cska i jos jebeniji plzen.prvo jebeni plzen promasi penal u 45om da ne dodje iz x.i onda jebeni cska ne moze da sacuva prednost protiv jebenog plzena.lep prelaz 1-2.kvota milijardu.
    jebi ga.vise srece drugi put

11. јебем им маму ретардирану, одбрана им малтене на ивици казненог док мртви прзењ изводи корнер јеботе пет играча оставили иза леђа, знао сам одмах да је готово јер са оваквом игром не би утрапили гол ни на параолимпијади

12. Cekao sam samo lion poluvreme za lovu jebem im mamu babunsku

13. Spremio pare za NBA na brzinu
    Dajte neke predloge 2-3 igrača al da prodju, ide ceo dobitak ovaj <3

https://i.imgur.com/KJaS6lK.png
    https://i.imgur.com/xPUw8gX.png

14. Brat moj, jadan način da se pohvališ dobitkom od jedne crvene.

15. Jebiga brale žurilo se za neku veću analizu sorry

Ubuduće ide samo 5k+

16. Ma ok je skroz. Svaki dobitak je dobitak.

Samo napiśi jebao sam mocarta i to je to. Xd

17. Шта ош, он зарадио дневницу на папир и оловку.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.