Gefle Malme 2
Madjarska Srbija 1
Crna Gora Amerika pp1
Monpelje Lion 3+
Senegal Urugvaj 2
Japan Maroko 0 - 2
Dobitak 50 evra sa 1 evrom
Kiče Arsenal 0-2
Braga Njukasl 2
Čelzi Milan 3-4
Karakas - Malaga pp2
Kotbus Vest Hem 2
Napoli leverkuzen 1
Plzen Hradec tim1 2+
6/7 Dobitak 147 evra.
Pa će da vidimo.
Očigledno je da nemam sreće:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-3845048-1002
A ja mislio ja treba da budem skenjan što me sjeba 1 gem za pišljivih 700 kinti... Au Ljakse bgate vođeni...
Hendikep Tunis-SAD je +55.5
hahahaahhahaha
Џанки, имаш каквих предлога? Нешто ми се данас пљачкају кладионице.
А има л' какав фузбал, па макар друга исландска?
Ja sam igrao na Djokovica Dzankee i planiram da dobijem tiket. :)
Титанијумe od fuzbala sam odigrao samo Dinamo Kijev 1.
У јеботе, ја поред ове олимпијаде заборавио да се играју квалификације у фудбалу... Ту мора да падне тикет-два, обавезно... Чим одиграм, пренијећу вам своја размишљања :)
Aj mi objasni, nije mi najjasnije Dzankee.... Zasto ne odigras te poene pre utakmice, nego igras uzivo?
Pa onako, vidis kakva je situacija...eto pre tekme bila granica 160.5 lol a ja gledao malo zadnje duele, dosta se tovarili...nekad predju i 180...pa reko mozda i sad...
a odigrao si ispod?
Igrajte na hrvate protiv nasih... Ja zadnjih par godina uvek igram na nase prvo poluvreme sa hendikepom, i u 90 posto slucajeva dodje, ali momci su stvarno samo prosecni...ja se bavim rukometom 15 godina, i nisam video da jedna reprezentacija nema akciju za igraca vise...Bice egal poluvreme, 4 na kraju za Hrvate..
ne kontam, pa oni menjaju granicu kako se tekma pomice u zavisnosti od poena :) da odigrao sam ispod 138.5, lepo ide za sad :) i odigrao sam shvedovu uz kurac za 1400, al prekinuse je ko zn akad nastavljaju :D
Odigrao sam i na Hrvate, ali me za sad jebu Italijani u vaterpolu. Mislio sam da ce to lakse da prodje. 7:7 je trenutno, jos nekih 2 minuta do kraja.
EDIT: Uteram im mami u po picke one zvrljave!!!!!1 U zivotu nisam bio vise ubedjen da cu proci tiket.
Dzanke braćala ti osim ako ne pališ masu ovde sa tim ciframa koje stavljaš na tikete, si stvarno lud. E sad, ne mogu da izdržim a da te ne pitam, kolko dugo se kladiš i da li uvek stavljaš tolku kintu na tikete?
Lol, isplata je na tekuci :)
EDIT: ZA JEDAN JEBENI POEN! AAAA