Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Odigrah za 200 kinte cisto da ispratim..
Hjuit - Troicki 1 1.60
Majer - Davidenko 2 1.90
Stivens - Djiordji 1 1.45
Cibulkova - Hlavackova 1 1.25
Goerges - Pavlicenkova 1 1.75
Istomin - Sardi 1 1.55
GrckaU18 - SrbijaU18 2 1.25
Bugarska - Svedska 2 2.50
Kipar - Austrija 2 2.50
Crna Gora - Izrael 2 2.85
Ulog 200
Dobitak 40255
Ulog 200
Dobitak 40255
lololol
Zbunih se :D ipak 200, verujem u ovaj tiket
Не знам баш ово..
Vjerovatni početni sastav Crne Gore: Koljević, Šehović, Dašić, Bjelica, Dragičević
Vjerovatni početni sastav Izraela: Nissim, Pnini, Halperin, Eliyahu, Green :))
Omar Cook trebao je propustiti ove kvalifikacije, kao i Pekovic i Vucevic ali zbog dodatnih problema s ozljedom Rochestia, te u slucaju ozbiljnije povrede ostaje mladi Ivanovic, tako da bez Cooka situacija bi bila znatno teza. Uz spomenute u sastavu Crne Gore su braca Sehovic, M. Bjelica, V. Dasic, Dubljevic, kapiten Sekulic i oni ce biti glavne uzdanice Crnogorskog tima.
Dzanke, zasto mislis da ce Svedjani da biju Bugare?
pravo da ti kazem, gledao sam formu...http://www.rezultati.com/utakmica/0CTIEdZG/#omjer;all
Aa, pa okej onda, moze da dodje :)
Izraelci su izgleda bas sigurni....cudi me da je tolka kvota...steta, nemam za neki jaci singl inace bih odigrao
edit: odigrah u olimpu, kvota 295...bez nasih U18..wtf
Bugarska - Svedska 2
Kipar - Austrija 2
Crna Gora - Izrael 2
Davidenko - Majer 1
Hjuit - Troicki 1
Istomin - Sardi 1
Goerges - Pavlicenkova 1
Cibulkova - Hlavackova 1
Stivens - Djiordji 1
Ulog 200
Dobitak 65567
Gazimudo, koja grupa? Daj link, da se i ja priključim.
Imas link na mom profilu da ne spamujem ovde vise. Trenutno ne izbacujem nista, krecem za vikend.
Tролололо
А што Израелци сигурни? Црногорци су иначе јачи, 'оће играти без пола тима или..?
Сад је завршена утакмица, добила Црна Гора 75-69. Стога и трололо :)
Који сам кеније! Само мене да слушате. (:
Pukli zadnju cetvrtinu, 27-11 :) slepci
EDIT: Ispromasivah se danas, lolo, valjda ce biti bolje sutra ;D
Боли те курац ;) Срећно!
Швеђани тесно изгубише, а Аустријанци добијају у проду+ецима.. цц ништа не дође од већих квота :Д
Шта мис'те, како ће да прођу наши ногометлаши?
Ja hteo da stavim X-X, ili tačan rez recimo 1-1, ali nisam smeo. Ali stvarno, nekako mi vuče na neki remi sa sitnom golažom.