Evo sta sam ja ishalucinirao da ce se desiti veceras na osnovu tvojih analiziranja:
0742 14-11 04:30:00 Bryant K. (LA Lakers)-
Igrač poena 3(27.0) Manje 1,80
0743 14-11 04:30:00 Howard D. (LA Lakers)-
Igrač poena 3(21.0) Više 1,80
0745 14-11 04:30:00 Duncan T. (San Antonio
Igrač poena 3(16.0) Više 1,80
0738 14-11 01:30:00 Irving K. (Cleveland)-
Igrač poena 3(22.0) Manje 1,80
0727 14-11 01:00:00 Walker K. (Charlotte)-
Igrač poena 3(17.0) Manje 1,80
------------------------------------------
Ukupno: 200,00
Maks. isplata: 3779,14
Ufff. Ne znam baš da li će Voker dati manje od 17 poena Vašingtonu kojem ne igra Džon Vol. Mada, ko zna, cirkus je ovo. Mogu ti samo reći - srećno. :) I mislim da će i Irving dati preko, pre svega zato što ga ja mnogo gotivim i tu sam subjektivan a ne objektivan. :)
Nem pojma. U meridianu prave kvotu za sve koliko znam, najbolje ti je da pitas.
EDIT: Sad sam pogledao na sajtu, nije mi izbacilo nikakvu gresku prilikom sastavljanja tiketa Lejkersi 1, brajant vise poena. Valjda to posmatraju kao odvojene meceve.
Evo sad sam prvi put bio na Meridijanovom sajtu i izgleda mnogo bolje ne go smrdljivi Mozzartov. Jel moze tamo da se igra na racun?
Edit: Nasao sam da moze, ali mi neke stvari nisu jasne.
Ni meni nisu najjasnije stvari oko meridianovog racuna.
Prva sumnjiva stvar mi je sto jebeno nigde nemaju logo meridiana. MIslm,nije im neki logo,al onakav sajt mi bas ne deluje profesionalno.
Skoknucu jednom do meridiana, pa cu se raspitati. Ili ako neko zna pouzdano nek napise.
Cini mi se da je bvdlga pre napisao da je on inventar u meridianu.
San Antonio i Lejkersi igraju zajedno, tako? Sumnjam da će 2 igrača koja igraju na istoj poziciji postići više poena, iako igraju u različitim klubovima, samo jedan će da proradi.
Pa u pravu si. Zato sam igrao da ce brajant da da manje, a howard vise. A i u san antoniu neko mora da postigne poene. pa mislim da ce dankan vise od 16.
A ova dvojica su mi anonimusi,a stavili velike granice,pa reko da probam.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Evo sta sam ja ishalucinirao da ce se desiti veceras na osnovu tvojih analiziranja:
0742 14-11 04:30:00 Bryant K. (LA Lakers)-
Igrač poena 3(27.0) Manje 1,80
0743 14-11 04:30:00 Howard D. (LA Lakers)-
Igrač poena 3(21.0) Više 1,80
0745 14-11 04:30:00 Duncan T. (San Antonio
Igrač poena 3(16.0) Više 1,80
0738 14-11 01:30:00 Irving K. (Cleveland)-
Igrač poena 3(22.0) Manje 1,80
0727 14-11 01:00:00 Walker K. (Charlotte)-
Igrač poena 3(17.0) Manje 1,80
Ukupno: 200,00
Maks. isplata: 3779,14
Ufff. Ne znam baš da li će Voker dati manje od 17 poena Vašingtonu kojem ne igra Džon Vol. Mada, ko zna, cirkus je ovo. Mogu ti samo reći - srećno. :) I mislim da će i Irving dati preko, pre svega zato što ga ja mnogo gotivim i tu sam subjektivan a ne objektivan. :)
Da pratim, znam da šanse nema, pošto ni 2 ovakve kvote ne mogu na tiketu da uhvatim.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1112-8958816-1033
Jel ima neka kladionica kod nas u kojoj mogu da se kombinuju na isti tiket timovi i igraci u NBA? tipa:
Lejkersi 1 i Brajan preko 25
Nem pojma. U meridianu prave kvotu za sve koliko znam, najbolje ti je da pitas.
EDIT: Sad sam pogledao na sajtu, nije mi izbacilo nikakvu gresku prilikom sastavljanja tiketa Lejkersi 1, brajant vise poena. Valjda to posmatraju kao odvojene meceve.
Evo sad sam prvi put bio na Meridijanovom sajtu i izgleda mnogo bolje ne go smrdljivi Mozzartov. Jel moze tamo da se igra na racun?
Edit: Nasao sam da moze, ali mi neke stvari nisu jasne.
Ni meni nisu najjasnije stvari oko meridianovog racuna.
Prva sumnjiva stvar mi je sto jebeno nigde nemaju logo meridiana. MIslm,nije im neki logo,al onakav sajt mi bas ne deluje profesionalno.
Skoknucu jednom do meridiana, pa cu se raspitati. Ili ako neko zna pouzdano nek napise.
Cini mi se da je bvdlga pre napisao da je on inventar u meridianu.
San Antonio i Lejkersi igraju zajedno, tako? Sumnjam da će 2 igrača koja igraju na istoj poziciji postići više poena, iako igraju u različitim klubovima, samo jedan će da proradi.
Pa u pravu si. Zato sam igrao da ce brajant da da manje, a howard vise. A i u san antoniu neko mora da postigne poene. pa mislim da ce dankan vise od 16.
A ova dvojica su mi anonimusi,a stavili velike granice,pa reko da probam.
Kolika li je kvota da ce se onaj ubica iz novog sada ubiti veceras?
Ako je preko 2, valjalo bi singlirati, obecao je covek.
Pa i ta tvoja logika nije loša. Ako ga Hauard ne sjebe sa nekim faulovima, nešto, daće sigurno. I dobra kvota na Lejkerse, moraju da dobiju više.
Ево, ја сам одигро за сутра чисто из дркања пошто нема много шта да се игра, а баскет не знам:
1. Индија - Јемен Х (3.30)
2. Македонија - Словенија Х (3.15)
Уплата 100 + 50 динара онај купон из Балкана, добитак 1559.25
E vako, jedan sa fejsa ostavio ovo kao zlojavu:
MORTON - ALBION R. 2-1 (29.00)
I ostavio je sliku uplate od 80e,kaze da je od lika od kog je kupio dojavu.
A jedan drugi ostavio
Tranmere X-2
Ima kod mene u Sokeru.
Bio bi jebeni red da prođem nešto, jebemumater...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3403691-1033
Gazi, koliko ti je pouzdan taj?
пукао бих ове две, ал' ми се не бацају паре, данас сам спао добро.
Да ми није мука ић' до кладионице бачио бих 2 еура на то
Pa prvi je rekao da je kupio i pokazao sliku lika koji je uplatio 80e, a ovaj drugi kaze da je 100%.
Ja cu povezem obe za 100 kinti i cao. U meridianu su kvote 27 i 4,5, na 100 kinti 12 soma. Bole me, i ako pukne nije mi zao,a ako dodje ohohoohoh
Svima nam je mrsko da odemo do kladionice, jebote..
Gazi, nešto tu ne valja, u Mocartu je iz 2-1, 18 kvota?
Превише сам лијен, у пичку материну, знате ли како ми је црно да идем до кладионице сад... А ако дође убићу се :Д