Кладионица

1. Šta ovi rade, koj kurac? Igraju klikera na centru?
    http://www.dodaj.rs/f/44/yN/Vagp6JC/capture.png

2. Зна та статистика да багује некад, тек на полувремену избаци праве податке. Мада је углавном тачна.

3. promenise idioti dizajn bet365...koja splacina

4. Spuco sam sve pare,pa da jebe oca.

5. Stavih Milan - Roma tim1 2+& GG i tim2 2+&GG
    i dodam jos nase rukometasice da pojacaju kvotu.

Sunce im jebem u poslednjoj sekundi dadosmo gol.
    Milan i Roma ispostovali za maksimalu.
    Na 300 kinti izasao 1700.
    Nije loso.

P.s. Ovo vam je mnogo bolja varijanta od GG3+. Ako ste vec ubedjeni da ce bude GG3+, onda odigrajte tim1 2+&GG ili tim2 2+&GG ili oboje. Jeste da su dve kombinacije,al mogu obe da dodju, kao u ovom slucaju vcrs.

6. Mene će izgleda Selta da naguzi, bemli ih u crveni karton.

7. Mene će izgleda Selta da naguzi, bemli ih u crveni karton.

Неће, опуштено лололол

8. Неки предлог за сутра?
    Другар ми каже да има осећај да сити нешто смера, и да ће да проба прелаз 1-2. Знам колко га кења и да кад каже нешто што уопште није норамално, то дође.
    Нпр. обожава да игра 3+ прво пол. и једном ми је реко кад су играли фулам евертон да одиграм ја сам се смејао, дошло лагано 0:3. После ми каже да ће да дође дерби пп 3+, то је онај дерби кад је било 3:2 на крају, и то дошло са лакоћом. Сад мање више не јури такве небулозе ал ако играм систем убацићу ово

9. Sutra ću da odigram ove favorite u kupovima, čisto da ispoštujem. Npr. Siti, Čelzi, Viljareal, Getafe, Granadu za nekih 150-200 kinti i bole me jajo.. A možda iz zajebancije odigram i singl 7+ na Barsu za 100 kinti.

EDIT: Sad vidim da toga ima i narednih dana :) Moraću da napravim i jedan da povežem sledećih par dana, do vikenda :)

10. Ja cu roknem sutra sto rece Roben 1-2

11. Мечеви Констанце и Конкордије по традицији са собом носе голове на обе стране. Њихова лига можда делује цигански и бедно али није баш тако, доста изједначена са много солидних екипа са средине које сигурно нису много слабије од екипе која оде у евро купове. Ове 2 екипе су екипе су мало испод просека а то показује табела јер се Констанца налази у опасној зони док Конкордија може у овај меч мало опуштеније са 10. позиције. Констанца би морала да иде на победу, Конкордија ће чекати вероватно контре или неку рупу да забије гол тако да је по мени ово јако реално а квота не би смела да буде испод 1,7.

12. Елче - Виљареал Х2 (1,30 - 1,35)

Први меч 2:2. Елче ми баш иде на ону ствар, некако нису екипа за прву лигу, досадни су. Виљареал ипак институција иако није то тим као некад ипак има светлих тачака и играча који имају потенцијала. Обе екипе дошле из 2. лиге, Елче се мучи и тек је 14. што је можда и високо за њих, Виљареал је 5. и лепо играју. Први меч ове сезоне у примери добио је Виљареал голом Учеа у 89. минуту али је популарна жута подморница то морала да набије бар у хендикепу (16:5 однос шутева; 6:0 у оквир).
    Видим Виљареал у завршници овог купа, као што сам прошле године видео Севиљу која није могла даље од 1/2 финала где их је избацио каснији шампион, Атлетико.

Хетафе - Ђирона 1, 2-3 (1,4 - 1,5 , 1,85 - 2,0)

Први меч 1:1. Ништа страшно ако имамо у виду да је то куп. Опште познато је да се у купу прволигаши не замарају и играју са мање од пола гаса. Па тако ни Хетафе није изузетак. Хетафе је мени једна од дражих екипа у Шпанији (после француске лиге то је лига коју најмање готивим од лига петица) и мислим да би они могли са 3-4 корекција у тиму да буду велики конкуренти за ЛЕ. Лафита, Леон, Сарабија, Гавиљан, Моја и наравно Марика су најважнији играчи тима, некима ова имена ништа не значе али верујте да су сви они мајстори. Хетафе кући и на страни небо-земља. Ђирона 6 утакмица без победе и тренутно их само гол разлика раздваја од Сабадеље и Еркулеса у зони испадања.

Осасуна - Малага 1Х (1,30 - 1,40)

Гледао сам Осасуну против Реала за викенд и држали се јуначки, имали 2:0 ал јебига превелика је то разлика. Борбена су екипа, труде се. Прошле године једва опстали у лиги али ове сезоне је Малага баш слаба и мислим да нема велике разлике између ова 2 тима. Први меч 3:3. Малага водила 3:0 и примили су 3 гола са играчем више. Малага је ужасан гост (8 утакмица -> 0 5 3) што иде у прилог овом мом типу. Осасуна је добила овогодишњи дуел у Примери минималним резултатом.

НАПОМЕНА: Шпанце не пратим много, гледам текме кад морам (чекам нешто на тикету, нема ништа на ТВ-у) тако да су ово парови и типови на основи статистике 90%, осталих 10% су неко моје мишљење и мој суд о екипама.
    НАПОМЕНА БР. 2: Ово су куп утакмице тако да ништа није сигурно. Мислим да не морам да вам понављам јер то сигурно знате али ето није на одмет. Знам и сам кад читам нечију анализу делује ми као да нема шансе да падне, углавном се у таквим ситуацијама деси оно најгоре...

13. Бречин - Ердри (Шкотска лига 1 (3. лига по рангу)) Д2+, ГГ (1,50 - 1,65; 1,50 - 1,60)

Слична ситуација као у већ поменутом мечу између Констанце и Конкордије. Многим кладионичарима су ниже шкотске лиге познате као ефикасне лиге, и мечеви из тих лига ретко кад "продају" кад се игра на голове. Међусобни дуел ова два тима обећава голове. Наиме 14 од последњих 15 састајања ова два тима завршавала су се бар једним голом на обе стране. Ако изузмемо купове, Бречин је дао минимум 1 гол на 19 од последњих 20 утакмица код куће, а Ердри je на последњих 26 гостовања примио барем један гол. Ердри има само 1 освојен бод на страни и просек примљ. голова 2,75. Примали су 2 или више гола на 8/10 последњих утакмица. Брешин задње 7 утакмице играо ГГ.

Васлуј - Динамо Бук. 1Х; 2+ (1,25 - 1,30 ; 1,30 - 1,40)

Опет Румуни. Једна од јачих утакмица из њихове лиге, и дерби овог кола. Динамо је 5. а Васлуј 6. на табели и разлика је 3 поена. Васлуј не воли много да игра офанзивно и у горњем делу табеле само је Челалул дао мање голова од њих. Ни Динамо баш не блиста али чешће долазе 2+ него 0-1. Њихови дуели (када је Васлуј домаћин) су се увек завршавали са мин. 2 гола.
    Васлуј је у 2013. код куће поражен само од Стеауте 0:1. И то им је једини пораз кући у последњих 15 месеци. Од 2010. међусобно Васлуи слави код куће.

Гредиг - Адмира ГГ , 3+ (1,5 - 1,65 ; 1,5 - 1,65)

Дуел 2. и последње екипе у лиги. Гредиг велико изненађење аустријског шампионата и први пратилац неприкосновеног Салцбурга ће дочекати Адмиру која је последња али њима је одузето 8 бодова (да није били би 8.) из мени непознатих разлога, уосталом и није битно. Аустријска лига = голови. Ефикасни дуели. Адмира уме да пружи добре партије и да много јаче екипе намучи. Гредиг има просек голова по мечу 4,05 !!! а Адмира 3,4 с тим што су они много неефикаснији тим. 9/10 последњих дуела је пролазило или ГГ или 3+. Кад је Гредиг домаћин 5/5 ГГ 4/5 3+.

Опет је ово углавном чиста статистика и на папиру је све реално. Да вам не причам колико сам пута пао кад овако лепо изанализарам и наравно да ми је жао јер сам имао јаке разлога да играм све те парове. Ал опет играш нешто што је реално да дође, а неодеш и налупаш 6 утакмица безвезе.

ОПРОСТИТЕ МИ ТРИ ПОСТА ЗА РЕДОМ :*

14. Sada može i posle 12h da se igra livebet u Mocartu. :)

15. Ау које срање :S
    још водили 8 на пол.