Кладионица

1. шта је то вг1?

2. više golova prvo poluvreme

3. Могу да замислим колико си одлепио. Е сад имаш две опције, да навијаш да паднеш и задњу текму, да ти буде мање криво. Или да прођеш и задњу, да одлепиш од муке али да наплатиш тикет на ону фору са једном промашеном.

4. Изгледа да ћеш пасти само једну Стојке. Колико си уплатио?

5. 38 kinti :D Toliko mi je bilo ostalo na računu. Odoh da istučem kera...

6. Па добро, имаш 195 динџи за исплату на бенифиту. Опет си добар :)

7. Završavam Boksing dej sa minusom od 50 dinara.

8. moj boksing dej poceo je u 1 a zavrsio se pre pola sata ,evo sad stigoh doma ,odradio sam celu smenu u mocartu ,odigrao od 15-20 tiketa nisam ni brojao ,najpre sa ortakom po 500 na junajted tu sam zivce izlomio dobro ,ali sjajna tekma

zatim odigrah 8 tiketa kombinacije svega i svacega medju kojima su i rezultati ,polovina je otpala vec u prvih 30 min ,ali imali su potencijala ,rezultati kod jednog nabodem arsenal 1:3 i cekao aston vilu mrtvu 1:1 2:1 2:0 ali kurcina ,takodje padao sam na dosta glupe stvari ,a u medjuvremenu se vadio na lajv ,gde sam odigrao sigurno 4-5 tiketa ,udjem sa soma npr. u 30. stavim da ce x na poluvremenu biti aston vila kristal palas i tako pa sam vracao pare sa tih manjih tiketa.

dosta nade sam polagao u onaj sa 2+ ali jebena kurcina nema veze i na kraju oko 85.min stavim da ostaje x svuda arsenal celzi totnam i aston vila i daju ga ovi idioti u 90 i tu mi skinu nekih 750din .

Taman kad sam mislio da je sve otislo u kurac rekoh da se vadim na siti ,odlucih da igram onu gazijevu igru (hvala gazi ljubim te u kruac) i stavim na siti tm1 2+ i GG kvota 2 na soma ,odlican dobitak ,tako da sam na nekoj nuli ,mogu reci pozitivnoj nuli jer je dan bio sjajan i podsetio me jos jednom zasto toliko volim premijer ligu

Za 2 dana IGRAMO PONOVO

9. Englezi ispraćeni, parice legle.

10. 38 kinti :D Toliko mi je bilo ostalo na računu. Odoh da istučem kera...

Odoh da istučem kera...

da istučem kera...

http://img.spokeo.com/public/900-600/steve_kerr_2012_05_20.jpg

11. Moj bilans za danas

Kladionice i boxing day 600, Gazimudo 0

Supicku materinu. Onaj 2 plus je mogao da dodje, samo njemu sam se i nadao,al nece pa nece kurva.

Ove ostale sam relativno lako popadao, mada sam uhvatio neke dobre tekme..

EDIT: MOgao je bar ovaj da prodje da izvucem 600 kinti plusa,al nece pa nece.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4775530-1147

12. јебо им ја мајку енглеску

13. Da ja ne igrah bilo bi seamstodvaješest golova.

14. sarlot - oklahoma 2 (1.27)

minesota - vasington 1 (1,40)

nju orleans - denver vise poena

sacramento - majami 2 (1,35)

3 od 4 ova para dolaze veceras

15. Како вам се чини Јута-Лејкерси ? Да ли може ту двојка да дође пошто баш слабо пратим НБА ?

16. jaka kvota na lejkerse, dobro su se drzali protiv majamija...a ta juta odvratna je bila tako suplja da bi je pobedilo 5 likova sa vukajlije koji iole znaju da igraju basket, a onda su odjednom krenuli da kidaju kao nesto..

17. Oklahoma H2
    Majami H2

18. H1 bi bilo da sarlot dobije oklahomu kada se na konacni rezultat doda, u vom slucaju, 8,5 poena
    a H2 bi bio da oklahoma dobije sarlot ako se na konacni rezultat doda 8,5, jel tako?

e, sad, sta me buni...sto je onda kvota i na H1 i na H2 skoro ista?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.