Кладионица

1. @ujo

И мени га шукно Стразбур, говна водили на крају 3/4 и у 4/4 их сјебе раднички тупави уништи их

2. odigram vila-wba 0-3 12.minut rezultat je 1-2 jebem vam se s majkama kako vi da date golove u picku materinu

3. Шта ли се то збива на Вила парку...

4. ma jebem vam se sa majkom PU bre

5. pa alo rodjace ne mere tako BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

6. Hahaha 6+ prvo poluvreme, koji kurac, ja hteo 0-2 da odigram, sreća što nisam stigao.

7. Sudije uništile Totenhem.

8. odigro sam mancester siti 2i3+ gent 1 i marsej iz keca u kec......marsej dosao iz x-1. gent je jos 0:0, a siti dosao

9. Само да га стоук некако утера, на срећу, руком, навијач, судија, било ко, а челзи рачунам да ће да да гол сад кад мурињо убаци матића мачку.
    је л' оно стварно сутра квота 1.8 на фенербахче двојку?

10. је л' оно стварно сутра квота 1.8 на фенербахче двојку?

Kadar nevera. Mislim da im je zeljko jebao mamicu i da sad moraju da dobiju ovo u gostima. Da vrate bar 1 od ona 3 poraza sa pocetka.

11. I opet padoh na jednu. Za vikend kacim svoj bilans padnutih tiketa na jednu tekmu. Tj bilans se zna, al cu staviti koliko sam mogao da dobijem a koliko sam ulozio.

Do tad, imam jos onaj kosarkaski u igri, sredu sam preziveo, al tezi deo tek dolazi.

12. Samo da se najebem milosne majke Murinju, Abramoviču i kompletnom igračkom kadru. I ekonomu.

13. Samo da se najebem milosne majke Murinju, Abramoviču i kompletnom igračkom kadru. I ekonomu.

+1

Тону живаца сам изгубио вечерас јебемуматер кад мора да се узму 3 бода против кретена никад да их не узмемо НИКАД. А титеки што су пали, да не причам.

14. Bratko, to što u Nišu imaš 4 Meridiana ne znači da je mala kladionica. Među najjačima su kod nas, ako ne i najjači. Dobra riba radi ovamo kod Bolnice, pa mi je nekako lepše.

Hteo sam da ukažem na moć kladionica- nahvatao je zet neke zlojave koje se pojavljuju na svakih 10 dana, 5. januara smo uzeli fine pare na Colo Colo- A. Italiano 2-1, a posle toga su se te dojave malo proširile, kvote počele da padaju sa 30 na 4,5 i zadnje dve utakmice koje sam igrao su odložili. Jednu zbog poplavljenog terena a drugu zbog nedovoljno vatrogasnih aparata na stadionu. Sumljivo...

15. A te sto su pale kvote, jel to proslo?

16. Nisam se dovoljno eksplicitno izrazio :D Te što su im pale kvote su odložili (ove dve sa slike iznad)... Ispobaću još jednu dojavu sa nekim manjim ulogom do 1000 dinara i ako i to odlože ili ne dođe- dižem ruke.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.