Кладионица

1. О јебем ти и сајт и државу у пичку двајес минута не могу тикет да окачим!
    Порто 2
    Милан 1
    Ла Коруња 1
    Манчестер 2-3
    Тотенхем 0-2
    Монако х2.
    квота 17.

А на другом већ почели Немци, пљујте сајт, не мене:
    Хофенхајм гг3+
    Леверкузен 1-1&3+
    Хановер гг3+
    Монако х-2
    Манчестер х-2
    Евертон 1.
    квота 358. Првобитна варијанта је била монако 2, тотенхем х-2, али не, наравно да сам преправио, и не сумњам да ће да дође овако, да сам опет зајебао.

едит: из десетог пута га окачих! сад кад избаци свих оних десет постова, убица, журкааааа.

2. Пао сам на Барсу, играо из 1-1, они па губе 2:3, и Манчестер сам играо двојку они губе 2:1.

Лоше коло, лоше.

3. kardif 1x
    totenhem x2
    sautempton x2
    junajted 2i tm2 2+ samo me oni sjebase

za sutra https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-3093364-1158

4. Kolko loš dan, ovo je strašno, svi favoriti popadali, samo Leverkuzen se izvukao,i to jedva

5. Ја играо само голове, дигао се 7 еврића :)

6. Stavio sam sve pare na Wasington protiv Oklahome pocinje za satic, ako zabodem idem na koncert Kolonije, al ne ko neki bednik nego ako smem da kazem raskalasno

7. Kolonija u Kotoru pjevala besplatno.

8. Imam samo dve reci za vas:
    Trpajte sutra na Real protiv Bilbaa.
    Bilbao bio kuci nepobediv, ali ih je dobio Atletiko u kupu, sto znaci da vise nisu onako nalozeni, a Barsa je izgubila, tako da je Realu ovo idealna prilika da dodje do prvog mesta.
    H2H apsolutno na strani Reala. Kvota 1.6

9. PuppetMaster
    Imam samo dve reci za vas:
    Trpajte sutra na Real protiv Bilbaa.
    Bilbao bio kuci nepobediv, ali ih je dobio Atletiko u kupu, sto znaci da vise nisu onako nalozeni, a Barsa je izgubila, tako da je Realu ovo idealna prilika da dodje do prvog mesta.
    H2H apsolutno na strani Reala. Kvota 1.6

Rekao sam da cu staviti na real cim sam video da je Barca pukla, nisam ni znao da je ovako dobra kvota , niti sa kim igraju :D

10. Ne igra Bejl, sad ti proceni da li je to dobro ili lose :)

11. I ja govorim uvek kao rival izgubio sad će da ugaze ove ,a kao nisu hteli ali pošto je prilika dobićemo vas momci.

12. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1110-9970087-1158
    za 2 sam grunuo.nije losa fora igrati ovako,samo manje parova.rezultati koji su najcesce dolazili u medjusobnim susretima.a ova fora da bude x na puluvremenu ili na kraju je banja.ima i ona isto dobra fora,samo manje kvote.ili da bude 1 ili 3+.

13. PA JEBEM LI VAM MAJKU LUDU OD INVALIDA KODKUCE U 5. DA PRIMITE PICKE JEDNE

14. PA KAKO NECE KAD JE PRVI SPIC SCEPALKAO

15. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9480670-1158
    O jebem ti cigane ružne. Prošli meč goveda dali 120 jebenih poena, a jebenom Vašingtonu nisu mogli ne stotku nego ni 90 da prebace! Užas jebeni.

16. Arsenal 1:0 3:0
    Alaves P1
    Jaen 2

Betis 2-X
    Numansia X
    Alaves 1X

17. Ortak pogodio kvotu 1000. A ja se batrgam sa sirotinjskim tiketima. :/

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.