Х2 је 3,12 у Моцарту. Ја би' то бранио. Уложиш 500 кинти и добар си за 'иљаду ако Интер кикса, а ако победи, онда имаш 1700. Мис'им, тако би' ја радио, а ти како 'оћеш.
Bio je ranije, nema više. Juče ljosnem na napoli 1-1i3+ za 18 'iljada, siti dvojku za 3700, posle ću da ih pokačim, tuga.
Predraže, ima Olimp onlajn klađenje, i Taš isto. Imali su, tačnije, a valjda imaju još uvek. Ili uplatiš na ono, kako se zove sad, državna lutrija srbije.
Edit: sportingbet
Nemam pojma, mislim da je od 2.5 do 2.7. Nisam siguran. Tako nešto.
Х2 је 3,12 у Моцарту. Ја би' то бранио. Уложиш 500 кинти и добар си за 'иљаду ако Интер кикса, а ако победи, онда имаш 1700. Мис'им, тако би' ја радио, а ти како 'оћеш.
Gde ima jos, od nasih kladionica, online kladjenje osim u Mozzartu, Socceru i Meridianu?
Premier, wwin...
edit: mi preko Drine imamo i poslovnice wwin-a, a vi samo online.
A to nisu nase, to su vase :)
Salim se, mislio sam neke od kladionica sa teritorije Srbije.
Zar Premier nema u Srbiji?
Nema.
ima premier u srbiji.
Kad odes na njihov sajt i kliknes poslovnice, koliko ja vidim sve su u Bosni.
Gde ima Premier u Srbiji, Sanitarni?
u novom sadu.doduse,video sam jednu.mozda je samo ostala reklama,al pise premier.nisam se kladio tamo.
Нису то исте кладионице.
БИла је у Србији раније али је затворена скоро свуда и њихове локале је углавном покуповао Олимп
vidis,u novom sadu ih preuzeo zero bet i meridijan.tako da nesto kapiram da je to neka teska mucka.
Bio je ranije, nema više. Juče ljosnem na napoli 1-1i3+ za 18 'iljada, siti dvojku za 3700, posle ću da ih pokačim, tuga.
Predraže, ima Olimp onlajn klađenje, i Taš isto. Imali su, tačnije, a valjda imaju još uvek. Ili uplatiš na ono, kako se zove sad, državna lutrija srbije.
Edit: sportingbet
Nakon 28 dana ja krećem u pohod na kladionice.
ŠEKA PLJAČKA MERDIJANOA!!!!
Junajted kec i t1 2+
Inter kec i t1 2+
Psž daje gol
Barsa 2
Junajted kec i 3+
Sosijedad kec i t1 2+
Barsa 1+ prvo i 2+ drugo
Totenhem 2-4
Roma 2
Juve 2 i t2 2+
Na prvi 5 na drugi 2...
Neko link za Lazio-Roma ?
http://www.coolsport.tv/stream1.html
grashopers jebeni
Gdje mogu da pratim broj koševa igrača? Zanima me konkretno Barsa - Real.
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/CREY/78/3
Мислим да овде.
Jeste, fala dećko! :*