Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Brate, kad onako skrnav Partizan oduci one oktobre u BG od kosarke, i umalo da ih dobije u Rusiji, moze i Cedevita.
I ne samo sto nisu izgubili sa vise od 3, nego su dobili 15 razlike :)
A bajern, jebiga, Kari Pesic nije budala. Imaju oni ok tim, samo malo da proigraju. A koga ce da znaju bolje i lakse da skautiraju od ovih kolega.
JEDAN TIKET ZA PODMIRIVANJE NAJOSNOVNIJIH POTREBA
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-5526507-1257
Za Bajern si u pravu za sad, 11:0 start. :)
serija 0:11 odigrao live na 1.95
Штиме доминира
SAS, HOU, MEM, sa još nečim vezati, Spurs-i izgubili sinoć moraju dobiti, ovi su apsolutni favoriti
Čestitam Gazi, dobar pik. :)
Gospodine Kari hvala vam na jebanju Mozzarta.
Jaoj bre, glupi Totnem.
N. Vucevic-Orlando 20.50 UP-
Z. Randolph-Memphis 17.50 UP-
J. Johnson-Brooklyn 17.50 UP-
E. Turner-Boston 9.50 UP-
J. Butler-Chicago 18.50 UP-
K. Faried-Denver 13.50 UP-
C. Paul-L.A. Clippers 19.50 UP-
Charlotte-San Antonio 100.50 Gost + 1.90
Orlando-Houston 196.50 - 1.90
Brooklyn-Memphis 5.50 H1 1.90
Detroit-New Orleans 203.50 - 1.90
Boston-Atlanta 204.50 + 1.90
Chicago-Washington -5.50 H2 1.90
J. Sullinger 13,5 +
L. Deng 11,5 +
Салинџер полако преузима улогу лидера у Бостону након одласка Грина. Прошлу текму је узео 20ак шутева и дао 27 поена, тако да би ова граница требала да буде смешна.
Вејд се повредио на прошлом мечу тако да је питање да ли ће играти, а и ако буде играо сигурно да неће имати велику минутажу. Тако да би Денг морао убацити минимум 12 поена.
Jel me jebes? A ja ga stavio na ovaj tiket sa Evrokupom gde cu izgleda uhvatiti 4 tekme?
Najverovatnije neće igrati Vejd. Jeste da su tu Iguadala i Barns, ali bi Deng trebalo da pređe granicu od 11-12 poena u tom slučaju.
O L A D I P O!
Al usra Bajern ove mucenike, u redu je, ionak sam vas igrao sa hendikepom, dovoljno je da ne izgubite :D
Sta mislite o dankanu i novickom PLUS oba?
Nista a? ok poz
Novica itekako, Dankan je neizvesniji ali opet valja probati.
fala