Кладионица

1. LOL DA LI JE NEKO OD VAS IGRAO GOSPODINA BATUMA SAMO MI TO RECITE?
    http://i.imgur.com/BCfv99C.png

Ja nisam.

2. Olimpijakos - Kuca H1 (11.5) i 153.5 - (3.60)
    Zalgiris - Makabi H1 (3.5) i 149.5 + (3.60)

3. Osećam da će onaj lik večeras da odigra Atlantu u hendikepu :D

4. Вилијамс, Марјановић, Спанулис, Кинзи, Шарић сви у плус. Последњих 50дин, добитак фантастичних 1083 динара. ЈЕБАЋЕМО МОЦАРТА, ДУПЕ ЋЕМО МУ ПОМЕРИТИ !

5. Tomic plus , granica 11,5.
    Protiv MAKABIJA KOJI IMA ZVERINE OD CENTARA lik je dao 21 poen i imao 13 suteva i 10 puta bio na slobodnim bacanjima.
    Znaci te sa jakim centrima pokusavaju da napune faulovima , znaci ide i plus. Ima da rolaju sa njim samo tako a ako ga bude cuvao Zirbes ima to jos lakse da ode preko.

BERTANS +, uzima lik po 10 trojki na svakoj tekmi, sad je granica 9,5 valjda ce da ubode 3 i jedno bacanje

ANDERSON iz zalgirisa, privatnik ko i Gaudlok. Proslu tekmu imao 5 poena, znaci sad mora preko. Plus ce tu biti dosta poena, pa ce moci da se istakne.

SOFO takodje plus, granica samo 8,5, on to moze u cetvrtini ako budu isli na njega.

SARIC standardno plus, granica 11,5 ima on slobodu tamo, a i ume.

6. Узећу Шаркета и Томића. Можда би мого Кинзи - (лоло), Џанеро +, Милакнис +.
    Софоа нема на моцарту, можда додам Андерсона.

Да ли су Олимпијакос и Барса сигурни? Нешто ми ту не мирише на добро.

7. Андерсон или Парго плус?

8. Или можда Шарић?

Допуна: Нек буде Андерсон.

9. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-4342464-1260

Ако прође, захвалићу се Газимуду и Хромозому.

10. Је л' може да прође хендикеп на Далас и Кливленд, двојка на Оклахому и кец на Мајами. Ја то одигр'о на брзака.

11. Pa sigurniji vam je Bertans nego Tomic, mada ce doci vrv obojica.

Ja odigrao na drugom Rocestija 16.5 -, on lik 11 u prvoj cetvrtini

12. Osećam da će onaj lik večeras da odigra Atlantu u hendikepu :D

stavio je ATL -4

13. stavio je ATL -4

JA JEMEN :D

14. Golubar Ivkovic da se povuce iz kosarke.

15. Nikolase ti bese imas nalog u sokeru?

16. Imam, potpisan sam kao stojke55. Ko nema ideju sta ce sa viskom para, neka ih preusmeri na moj racun lololo

17. 4. Naplata dobitka

Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete kliknuti na njegov status (zelena pozadina gdje piše „DOBITAK ispl. kod“) čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti:

broj dobitnog listića
    kontrolni kod dobitnog listića
    Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.
    Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

Kakve su ovo nebuloze?

18. Одигро Шаркета и Тому на 12.5. Руси потопише Турке.

19. Papete, to sam i ja skoro primetio. Totalno glupa stvar, zato sam i odustao da se kladim kod njih preko neta. Jednostavno nemam zivaca da se sto puta cimam do kladze, a i livebet im je krs u odnosu na Mozzartov. Preko neta nemaju kombinaciju hendikep i poeni, sto me je jako pogodilololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.