Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A što se tiče kladionice, će da mećem sve 3+, osim Mančestera, tu će stavim konačnog pobjednika...Kvota 5,73 uplatim petaka, dobijem 28,65.
Ne -1, nego - beskonačno lololo
Pošto ja rekoh da ću od sad da igram samo singlove, evo jednog sajta gde prilično dobre parove daju. Njihove preporuke za uplatu su enormno velike, ne mislim da će neko pratiti na taj način, ali se može zaraditi i sa dosta manjim ulozima.
Koga interesuje, neka vidi na http://bingo-tips.bloger.hr/
Kako da se vidi za danas koji su parovi?
Nema tamo ponudjeno..
Ili sam ja pglu.
Остављају парове мало касније, чисто сам информативно оставио линк.
Мислим да ће данас негде око 18 да ставе.
Auuu danas prelepa ponuda...
Ovaj tiket je 93% siguran:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4435668-868
Ljakse, pratim te na ovaj, pa neka bude hepinesa danas!
http://www.williams-kladionica.ba/provjera_listica2.asp?broj_listica=9350163771858&submit.x=0&submit.y=0&submit=Provjeri+listi%E6...
moj danasnji,onako bezveze,sinoc me sjebo tour ajacio,pa mi se i neda toliko ulagati i praviti neke bolje tikete .
Hahahaah,mancester najbolji tim na svetu,a barca smorila sa igrom..
Jebem ti najbolji klub na svetu koji u gostima protiv Olimpika igra bunker da ne bi primila gol.. I ne znam kako moze da smori tim koji pokazuje sta znaci igrati fudbal.. Od fergusona koga inace postujem,ocekujem da danas stavi jedno 10 igraca na gol,plus golman..
Pa ako probije celzi,to je to..
Danas se igra odlozeni mec skotske prve divizije. Partik - Falkirk. Igraju tako da svako po sezoni uzme 4 boda,a ove sezone je vec pobedio Partik, i bio X,dakle sledi 2. Po mom misljenju.
Crowley igra protiv lutona i ima 20 bodova vise od njega. Prvo mesto su obezbedili,dok luton juri drugo mesto,gde zaostaje 5 bodova,al ima 2 utakmice manje. Plus, ova dva tima su do sad igrali 3x,prvo je pobedjivao domacin 2x,a sad je gost odneo pobedu. tako da gadjam 2.
Celzi gadjam 2. Mislim da moze da dodje. Nije navijacki,posto i jedan i drugi tim ne simpatisem mnogo.
I jos jedna mi je na tiketu,al ne znam sad koja,posto sam preko brzzog tiketa pravio.
Na drugom cu golove,al sam i tu zaboravio sta sam spicio.. Okacicu kad uplatim..
I kao bomba dana: Krauli - Luton 5+ @6
@Chavez
Mislim da nikad realnije nisam odigrao, ali nisam puno ni uložio, 100 din.
Trebalo bi da bude slavlja večeras. Moreliju necu ni da čekam, to je kec.
Rajane, donesi mi slavlje, radost i pare večeras!
http://www.youtube.com/watch?v=P8bxHjpCwKA
Believe in Manchester!
Edit mog infa:
Ne igrajte dvojku na one skote,igrali su u subotu sad,2-3 je doslo :( JA naravno nisam video taj par uopste..
Evo mojih
TIKET 1
TIKET 2
Scunthorpe - Reading 3+
Millwall – Bristol City 3+
Квота 3,4
Pedja ti krenuo onaj sistem singlova,dublova i tria? :)
Ma da bre, Gazimudo, od ovih "velikih" tiketa sam video da nema leba.
Ovde bude ulaganje malo vece, ali je realno sigurnija zarada.
Sinoc sam stavio 20 evra na dva tiketa, bio na kraju dobar 15... malo li je na ovu skupocu? :)
Evo vam bomba dana:
ja to ispratio sa 500.
i još sa 500:
Seltik 2
Admira 1
i jedan za 100:
Mančester px
Notingem 1
Riding 2
Kardif 2
Svonsi 1
Evo vam bomba dana:
Lester - Kristal Palas 2 (~6.2)
Dobra,videcemo na kraju koja ce prodje,a imam osecaj da ce jedna sigurno. :)
@Gazimudo
Zašto si bre navalio na taj Čelzi danas: dvojka pa dvojka? Otkud ti to?
Ne želim nikakvu raspravu o tome na ovoj temi, ali verovatno imaš dobar razlog za to?
Čoveče, direktno protivurečiš mojoj proceni za keca ko vrata...:)
btw nisam navijač ni jednih ni drugih.
Ja sam odigrao :
Sahtjor-Barca 2
Manchester-Celzi 1
Totenhem-Real 3+
Salke-Inter 3+
Kvota 13,5