Кладионица

1. Volgograd-CSKA M. 10.50 4H2 1.50
    Lokomotiva Z.-Rijeka X2 1.22
    Lazio-Fiorentina X2 1.76
    Galatasaray-Fenerbahce 4.50 4H2 1.50
    Mega Leks-Partizan 152.50 AP4+ 1.50
    Chicago-Memphis 2 1.50

2. U Sokeru je kec na Levski protiv MZT-a 5.80 kvota, to mora da se proba s obzirom da je MZT u žestokom kanalu, 6 poslednjih su izgubili i igraju očajno, ovo je najbolja šansa Bugarima da ubodu još jednu pobedu. Čini mi se da su ih malo potcenili u ovom meču. Ja ću najverovatnije da vežem sa Milosavljević 10.5 + i ovaj Fener što je igrao Nikolas.

3. Sta ti je to nikolase?

Alternativni hendikepi i poeni, ovo sto sam ja odigrao je nesto manja granica od prave.

4. A sto si igrao kvotu 1,22 na ulog manji od sto evra?

5. Evo vam jos jedan dobitan :D
    Olympiakos-Rethymnon 149.50 AP4+ 1.50
    Holon-Hapoel T.A. -5.50 4H2 1.50
    Pesaro-Sassari 11.50 1H1 1.50
    N. Jokic-Mega Leks 13.50 + 1.85
    N. Milutinov-Partizan 11.50 - 1.85

6. Da bi kvota ispala okruglo 10, jednostavan razlog. :) Tesko da ce Rijecani omanuti.

7. uh izijeme flipse kakva slika!! auuuu

imas li sta od utakmica NBA za danas

8. i ja cu Fener, 2 igraca KKP, mozda dodam i H1 na Levski (ne verujem da mogu da dobiju, tuzni su.. al sad se seetim ipak su doveli ona 3 amera, koga ce da pobede ako ne MZT sa novim trenerom, tu jos niko ne zna sta treba da pika)..

Dodajem vrv i Real daje u oba poluvremena i jos nesto.. Portu ne igra dzekson martinez, mada ce vrv da dobiju

9. KAD IMAM PLACAM ZA SVE KAD NEMAM ZIVIM KO PRIJE STA JE ZIVOT I SMRT STA JE STRAH POSTOJIS SAMO TI !

10. RB Leipzing X2 1.65

11. jel to meni laki kažeš?
    danas će kladionica biti jebana

12. junajted SP 1
    lazio GG
    juve 1i 2-3

13. 3 puta mi rekao drug da ne igram rumune al šta ću lol
    jebeni petrolul

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.