interu se vraca user protiv bajerna
Majku mu sto ne daju koji gol vise,nece da im skodi,stekaju se sve nesto
Nema šta Real da se cima kad je 4 gola u plusu, Šalke strpao ovaj i to je kraj.
Šalke - Mančester.
Real - Barcelona.
A Raul je jedan gospodin.
ATOMSKA BOMBA:
Salke Inter 1-1&2+I @10.3
Bomba:
Salke Inter 1&2+I @6.85
Ja se istripovao da je atomska bomba bila 1-1&3+ i reko sad cu da dodjem da se kurcim,kad ono medjutim... Sve u svemu,bar sam pogodio ishod :)
Prcaj zabare!
Браво Газимудо :)
Ja uzeo 1700 danas, juče 2100, milina.
Kupujem ozvučenu gitaru ako bude sreće, pa da i po lokalima otimam pare, ma fraj fraj fraj!
Ajmo Liga evrope
Tuga,sreca pa nisam pare nasao da stavim,mada me i ovih 2000 sto sam metnuo bole fino...Sramota kako su igrali,svaka cast Salkeu na prikazanom u obe utakmice.Danas iz protesta necu nijedan tiket da odigram...
Treba obratiti pažnju na hokej iza ponoći (NHL).
Moguća su sva tri keca, a kvota u proseku 1.85 po utakmici. Za Ligu Evrope, i ostali fudbal, ostaviću ovde tikete čim uplatim, tj. još malo.
Dva dubla:
Lingby GG
Rapid Bukurešt 2
Kvota 2.5.
Velez Sarsfild 2
U.Catolica 1
Kvota 2.6.
Ovo su kvote sa bwin-a, mislim da su u "zemaljskim" kladionicama malo veće.
Cerro - Santos 1!
Domacin ima dobru ekipu, a u gostima su, protiv Santosa, uzeli 1 bod. E sad, zasto 1? Ko prati zna, ali ima i onih manje upucenih... Na tekmi protiv Colo Colo-a igraci Santosa: ELANO, NEYMAR i ZE EDUARDO su dobili crvene kartone, tako da veceras nece igrati! Nema potrebe spominjati koliko su to dobri i za klub bitni igraci. Cenim da bez prve dvojice gosti ne mogu da daju gol, pa zbog toga, 1 k'o kuca!!! Kvota 2,45, srecno!
Ljakse,prvi tiket ti prolazi 1000%.
Ja sam odigrao nesto jako slicno,al cekam da mi cura uplati pa da ostavim tacno sta.
Uglavnom Mitilend gg3+, i PSV vise golova u drugom ili 2+drugo, Braga kec, A tvente i viljareal moze GG3+,ili vise u drugom,ili 2+ drugo.
Daj bože da tako bude! Prošlo kolo Lige Evrope sam pogodio i dobio pare (str.208), nadam se da ce i ovoga puta biti tako...:)
Evo mog,jednostavno BETON TIKET :D Ne moze da omane :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-6955523-868
Ja stavila: Lingbi, Cluj, i sve iz kupa uefa 2+, osim Brage. Kvota oko 5, 6, a uplatila 5 maraka...
Dobro je sto nisam igrao!!
pao bih na monfisa
KARAKAS VELEZ 1
ĆERO SANTOS 1 uplata 100 :)
u mocartu kvota 175.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-4599845-868
mrtvi inter... mada svaka čast raulu, jeste španski cigan, i sve to, ali svaka mu čast.