Ja se istripovao da je atomska bomba bila 1-1&3+ i reko sad cu da dodjem da se kurcim,kad ono medjutim... Sve u svemu,bar sam pogodio ishod :)
Prcaj zabare!
E,sutra lepo 100e na Inter,i mirna Banja...Ostalo me nista ne zanima,necu ni da gledam listu.Dodjem,stavim,izadjem,vratim se,uzmem pare....
Tuga,sreca pa nisam pare nasao da stavim,mada me i ovih 2000 sto sam metnuo bole fino...Sramota kako su igrali,svaka cast Salkeu na prikazanom u obe utakmice.Danas iz protesta necu nijedan tiket da odigram...
Treba obratiti pažnju na hokej iza ponoći (NHL).
Moguća su sva tri keca, a kvota u proseku 1.85 po utakmici. Za Ligu Evrope, i ostali fudbal, ostaviću ovde tikete čim uplatim, tj. još malo.
Domacin ima dobru ekipu, a u gostima su, protiv Santosa, uzeli 1 bod. E sad, zasto 1? Ko prati zna, ali ima i onih manje upucenih... Na tekmi protiv Colo Colo-a igraci Santosa: ELANO, NEYMAR i ZE EDUARDO su dobili crvene kartone, tako da veceras nece igrati! Nema potrebe spominjati koliko su to dobri i za klub bitni igraci. Cenim da bez prve dvojice gosti ne mogu da daju gol, pa zbog toga, 1 k'o kuca!!! Kvota 2,45, srecno!
Ljakse,prvi tiket ti prolazi 1000%.
Ja sam odigrao nesto jako slicno,al cekam da mi cura uplati pa da ostavim tacno sta.
Uglavnom Mitilend gg3+, i PSV vise golova u drugom ili 2+drugo, Braga kec, A tvente i viljareal moze GG3+,ili vise u drugom,ili 2+ drugo.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-4599845-868
mrtvi inter... mada svaka čast raulu, jeste španski cigan, i sve to, ali svaka mu čast.
interu se vraca user protiv bajerna
Majku mu sto ne daju koji gol vise,nece da im skodi,stekaju se sve nesto
Nema šta Real da se cima kad je 4 gola u plusu, Šalke strpao ovaj i to je kraj.
Šalke - Mančester.
Real - Barcelona.
A Raul je jedan gospodin.
ATOMSKA BOMBA:
Salke Inter 1-1&2+I @10.3
Bomba:
Salke Inter 1&2+I @6.85
Ja se istripovao da je atomska bomba bila 1-1&3+ i reko sad cu da dodjem da se kurcim,kad ono medjutim... Sve u svemu,bar sam pogodio ishod :)
Prcaj zabare!
Браво Газимудо :)
Ja uzeo 1700 danas, juče 2100, milina.
Kupujem ozvučenu gitaru ako bude sreće, pa da i po lokalima otimam pare, ma fraj fraj fraj!
Ajmo Liga evrope
Tuga,sreca pa nisam pare nasao da stavim,mada me i ovih 2000 sto sam metnuo bole fino...Sramota kako su igrali,svaka cast Salkeu na prikazanom u obe utakmice.Danas iz protesta necu nijedan tiket da odigram...
Treba obratiti pažnju na hokej iza ponoći (NHL).
Moguća su sva tri keca, a kvota u proseku 1.85 po utakmici. Za Ligu Evrope, i ostali fudbal, ostaviću ovde tikete čim uplatim, tj. još malo.
Dva dubla:
Lingby GG
Rapid Bukurešt 2
Kvota 2.5.
Velez Sarsfild 2
U.Catolica 1
Kvota 2.6.
Ovo su kvote sa bwin-a, mislim da su u "zemaljskim" kladionicama malo veće.
Cerro - Santos 1!
Domacin ima dobru ekipu, a u gostima su, protiv Santosa, uzeli 1 bod. E sad, zasto 1? Ko prati zna, ali ima i onih manje upucenih... Na tekmi protiv Colo Colo-a igraci Santosa: ELANO, NEYMAR i ZE EDUARDO su dobili crvene kartone, tako da veceras nece igrati! Nema potrebe spominjati koliko su to dobri i za klub bitni igraci. Cenim da bez prve dvojice gosti ne mogu da daju gol, pa zbog toga, 1 k'o kuca!!! Kvota 2,45, srecno!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7536480-868
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2631985-868
Ljakse,prvi tiket ti prolazi 1000%.
Ja sam odigrao nesto jako slicno,al cekam da mi cura uplati pa da ostavim tacno sta.
Uglavnom Mitilend gg3+, i PSV vise golova u drugom ili 2+drugo, Braga kec, A tvente i viljareal moze GG3+,ili vise u drugom,ili 2+ drugo.
Daj bože da tako bude! Prošlo kolo Lige Evrope sam pogodio i dobio pare (str.208), nadam se da ce i ovoga puta biti tako...:)
Evo mog,jednostavno BETON TIKET :D Ne moze da omane :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-6955523-868
Ja stavila: Lingbi, Cluj, i sve iz kupa uefa 2+, osim Brage. Kvota oko 5, 6, a uplatila 5 maraka...
Dobro je sto nisam igrao!!
pao bih na monfisa
KARAKAS VELEZ 1
ĆERO SANTOS 1 uplata 100 :)
Benfika x-2
Tvente 1-1
u mocartu kvota 175.