U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
јебем ти вошу да ти јебем вошу
Ja poneo 500, uplatim 400, i lik mi vrati 400. Odma sam pobedio.
Хахаххаха до јаја!
Haha cekaj zajebao se kao kasirka kad ti vrati pogresan kusur? :)
siso, što mu nisi reko...:)) imaće manjak...
daklem Udine, juče sam pisao da će proda, niko neće da sluša...ja stavio x2 kvota 2...i da ostane Palermo vako pa čekamo dalje...
Шупичку материну и Удинезе и Парма и све у пичку материну......
ЕДИТ: Мого сам два прасета да купи и да бацим на ражањ а ја дајем газди од кладионе , цццц ...... :))
Dakle, jebem ti Vojvodinu zarez nisam je smeo igrati na više tiketa zarez sad su propustili veliku šansu tačka
Pozdrav mom aktivnom klađenju :D
kako me obori Totenhem, kao budalu...za 9 iljada...nek se nosim u pičku materinu lepu..jebala me kladionica i ceo tim Totenhema i svi navijači....
Jebiga javio,ja hteo da igram samo englesku ali sad vidim da bi me uprcao totenhem govnjivi,debili
Totenhem mi jebao majku, nema više online para, nema klađenja :DD
a kažem juče da ne mogu svi da dođu i mančester i totenhem i liverpul i uvatim se za ove što ne dođu...čekao bi rad iz 1-1 ili x..a to će dođe...jebo me pas i gde sam ih stavio...
Погледајте на xscores.com стрелца гола за Спартак у деведесетом :)
ahahahahaha..Vujaklija...oraspoloži me malo NMF....a dođe iks...bem ti Totenhem...
Не, не, не. Лик се презива Вујаклија, али на иксскорс стоји ВуКајлија :)
a jeb ga, ja gledo na livescore....
Jel ima sanse da dortmund preokrene?
пази ја навијам за дортмунд тако да не могу да будем објективан али типујем да ће бити 1-3 на крају :)
i eto tako bi rom upravi fiorentina uzela cagliari steta imo sam najjaci tiket u regiji :D a jos veca steta sto sam idzuo opasan kes na tom tiketu! :/
ODIGRO TIKET PLATU IDZUO!!! :D
Dortmund i Celta mi ga krnuse u rc