Кладионица

1. Double za danas:

Dinamo B. tm1 2+
    Kecskemeti - Gyor 1

kvota 4

2. Genk - Anderlecht 2
    Srbija U17 - Francuska U17 3+
    Dinamo Bucharest - CFR Cluj 1
    Eskisehirspor - Kayserispor x

3. Samo da podsetim bombu dana:

Dinamo Z - Inter Zapresic (Inker) 2 @7

Na onu informaciju od pre,samo cu da dodam da Dinamo izlazi sa rezervnim sastavom.

4. A valja pokusati i ovo:

Eskišehirspor - Kajzerispor X @ 3.25

Kambur - FC Cvole 1 @2.55

5. Ja cu da stavim 2000 na Partizan 2+pp...Borca je tuzna realno,kvota 2.20 nije losa.

6. Ja odigrao ovo:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5038567-875

@ bvdlga

Ja se dvoumio da li da stavim partizan prvo ili drugo poluvreme,pa se odlucih ipak za drugo,mada mislim i da ce prvo da dodje,tacnije da ce biti jedna petarda danas.

A ako mislis da borca nece dati nista,nego se uzdas samo u partizan,onda odigraj da partizan daje 2 gola u prvom poluvremenu,kvota je sigurno veca od te,a na 2000 i onih par decimala razlike nije mala suma :)

7. Партизан 1-1 & 3+ 2.00

8. Адмира 1 (1.35)
    Алтах 2 (1.85)
    Дижон 1 (1.7)
    Гуингамп 1 (1.35)
    Кечкемет 1 (1.9)
    РКЦ 2 (1.45)
    квота 15.8, уплата 300.

размишљао да ставим и Цволе, да мало закомпликујем и тикет и првенство, ал' јебеш га, нисам.

9. Адмира 8 кола без победа, не знам што сам је ставио

10. ево га кечкемет. добар кец био...
    и један добар дпули сингл од мене, уплата 400:

Залегенјгбндфкг - МТК 2 (3.6)
    Алборг - Лингби 1 (1.6)

11. do kurca,1:1...

aj keckemet napadaj i daj jos 2 komada...

12. сад сам већ 100% сигуран да долази кец! 2:1, и то опет на старту полувремена, из првог напада. намештено само тако.

13. још да вам напоменем да сам испратио алборг - лингби 2-1, на 150 динара. добио неке информације које су ми лепо звучале, и ставио то. јеби га, није ми жао 150 динара, а 4050 (27 квота код мене) лепо делује.

14. na cemu ja padam jebote 3-3 88'

15. a lep tiket bio jebote::

pao 1 vodi
    ket 1 3-3
    boston 1
    dinamo b. daje 2 za sad su dali 1 a 17 je minut

----.....----- kvota 11

16. sutra cu da skrcam ovakvih jos 4-5 tiketa pa nek ide zivot,mora jedan da udje...ako ne udje ni jedan,pozz kladionico narednih nekoliko zivota...

ostavljajte predloge

17. Za vikend sam odigrao :
    Manchester Chelsea 1
    Sevilla Real 2
    Fulham Liverpool 2

Kvota 14

Moze da udje lako :)

18. Jebem ti Madjare i jebem ti ustase ...

Juce i danas sam pukao na 2 tekme koje sam ubedjen da su bile 3 za 3..
    GOvna raspala.. Mrs u picku materinu..

Jos uzmem neke norvezane, kojima je prosek golova po utakmici 35u93u532r i oni igraju 0:0

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.