U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ma kilograme taj tvrdi da je kari igracina i samo ceka kad ce opet da pocne da daje 50+ poena fazon a ja tvrdim da se prosla sezona nikad nece ponoviti jer je one season wonder . Jebeni jadnik...
De si igrao uopste beverlija jebenog
A meni logicno da su ga zaduzili da kidise na nekoga, kureta vrvtno ne znam ne gledam, jebe mu se za napad
igrao sam njega, monroa i ibaku i randlea
Zaza i Grin već ušli, Kariju fali osam, Durentu devet, Tompsonu osam. Cela petorka će u plus.
al kako jbt uzeo je sedam suteva u prvoj i nijednom posle da sutne
a ovaj vamo delje samo, pa nit ga brani nit daj poene haha
Ne verujem stec ozb
Nece igrati 4. Trojka voriorsa ostaju u minusu
mrs bre mediokritetu jedan beverli
igrao sam njega, monroa i ibaku i randlea
A ovamo predlažeš vilijamsa iz šarlota i gobera pluseve, vilijams eno ga ostao na 10, a gober na 2 na poluvremenu aahhhahah
Ali dobro, nije strašno, eno skauzer predlaže šarića, a ovaj 8% šut iz igre, 1/12 aahahah
I terens ros jebeni ostao u minusu, evo sad će i tompson da presedi četvrtu verovatno, sve naopako večeras, ali ne krivim vas, prijatelji, biće bolje sutra, opet ću sa ushićenjem prepisati vaše predloge!
nisam salim se, igrao sam i ja williamsa i gobera i filu
Kilograme daj sutra sistem da prepisemo jebes ovo.
Bilo bi lepo da Klej završi ovo sa dve trojke.
Stići će do 13h.
Dobro.
Harden ladno drži tablet i pokazuje saigraču nešto, kapiram Bugare kako se tuku za krst časni.
to gledaju akcije odigrane
Šta radi ova atlanta crna, priđe im čikago na 5 na 2 minuta do kraja, a imali su 30+ razlike
to gledaju akcije odigrane
Ovaj danashnji sport je stvarno izgubio dushu.
Treba i Zvezda da nabavi par Tesli.