Кладионица

1. Ahahaha jesi video Simona :)

2. pa tako majku ti jebem promasi zicer crko dabogda

3. jebeno ne verujem hahaha

4. AaaHahahahah nadam se da ga nisi stvarno čekao i da te je ovako usrao :D

5. kurac sad čekam koponena

6. Ćopavo ćopavo srce mu je ostalo

7. a znate šta je najsmešnije, zaokružio sam ga na poluvremenu ahahah

8. I ja sam Micova, profi me je pojebao

9. Ja dva tiketa s po tri igrača prošao, samo to i igrao, samo uplata po 200, kao da pričuvam za sutra, bolji izbor... Jadnik.

I to sam hteo da ih posle spojim bar za još 200, i nisam. Slepac.

Sad tomić +, mačvan +, koponen +.

10. Micov upropastio prelep tiket, jbg Nikolase

11. Hahahah jebena ćopava kosovarčina

12. Vidim marka na temi kladionica i razmisljam ene otkud on ovde, i padne mi na pamet kako bi izgledalo da igra i prati igrace, kontam ne duze od 2 nedelje dok ga neki slog ne stefi

13. Uuu bravo za odluku Šomi hahaha

14. Koliko je samo prelagano sve ostalo došlo, a Micov 9 na poluvremenu i stao na 11 sve mu jebem i njemu i Atamanu

15. ma sjebaće rajs majku mu jebem

16. Ja razumem da pomeraju u sokeru granice igraca i sve, al jebeno sto svakog za jedan povecas majku ti jebem uh sto nema vise igraca u mocartu samo tamo bih igrao

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.