Ma okrenuce siti ovo al kapiram da ce probiti granicu ovako jbg. I bajern ce probiti vrv vec su dva dali nisam hteo 3+ jer je kup jbg AJMO SAD UMRTVI IGRU BAJERNE GDE JE GVARDIOLA KAD MI TREBA
Vec su na 3 i bajern i siti haha aj sad da vidimo oce li umrtviti malo
A mrljotine su siti i reko njih necu 3+ nema sanse a za bajern reko nece zapinjati valjda zadnjih mesec dana osim one jedne sve nesto na misice dobijaju
A prvo sam hteo i ovde napisao 1 i tim1 2+ al kvote mizerija da se somi23 ne postidi i izmenjam...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja nisam mogao s telefona, mlato, okačiću ti link kasnije kad budem pri kompu.
Nista brt ako ti pomogne da jebes kladzu ja sam srecan
Nemoj coa da kacis u pvt mu posalji pls
Da da jasno i hteo sam to :)
Aj sah jedan da te karam
Ma okrenuce siti ovo al kapiram da ce probiti granicu ovako jbg. I bajern ce probiti vrv vec su dva dali nisam hteo 3+ jer je kup jbg AJMO SAD UMRTVI IGRU BAJERNE GDE JE GVARDIOLA KAD MI TREBA
Nisam kući sad, večeras može.
Sisaj jaja ok?
Ma da bajerne, daj 3 za pola sata da sam te igrao iz keca u kec i 3+ dao bi prvi u 86-om jebem ti majku u picku raspalu
Od 2 do 4 ex...
kad je bajern izaso u sastavu za bolji ls mec,a ne za jebeni kup protiv jos jebenijeg salkea.
mozda,kakvi su,povuku rucnu i iskuliraju.
Vec su na 3 i bajern i siti haha aj sad da vidimo oce li umrtviti malo
A mrljotine su siti i reko njih necu 3+ nema sanse a za bajern reko nece zapinjati valjda zadnjih mesec dana osim one jedne sve nesto na misice dobijaju
A prvo sam hteo i ovde napisao 1 i tim1 2+ al kvote mizerija da se somi23 ne postidi i izmenjam...
Evo ga i monako to sam kapiram prosao al je i siti na 4 vec haha pusite mi bre kurac
Tako bi l Bvlg odigrao sig
Brt necu da igram kvotu 1,22 pa makar pao ovako boli me kurac
Onako je na 4 utakmice kvota bila 1,8 pa nemoj se zajebavamo onda bolje samo monako dvojka i kvota 2,5 i cao
ajmo braćo kmon
http://image.prntscr.com/image/7d1ff7e31d19410799519da7ad22a3da.png
1:1 rm vec haha
Pa evo dva komada za 10min ovim tempom ce pasti 18 xd
e šomi pičko trebao si da staviđ 140e na ovo
ali kako bedne kvote majku im jebem bezobraznu