Кладионица

1. Ja nisam mogao s telefona, mlato, okačiću ti link kasnije kad budem pri kompu.

2. Nista brt ako ti pomogne da jebes kladzu ja sam srecan

Nemoj coa da kacis u pvt mu posalji pls

3. Aj sah jedan da te karam

4. Ma okrenuce siti ovo al kapiram da ce probiti granicu ovako jbg. I bajern ce probiti vrv vec su dva dali nisam hteo 3+ jer je kup jbg AJMO SAD UMRTVI IGRU BAJERNE GDE JE GVARDIOLA KAD MI TREBA

5. Nisam kući sad, večeras može.

6. Sisaj jaja ok?

7. Ma da bajerne, daj 3 za pola sata da sam te igrao iz keca u kec i 3+ dao bi prvi u 86-om jebem ti majku u picku raspalu

8. kad je bajern izaso u sastavu za bolji ls mec,a ne za jebeni kup protiv jos jebenijeg salkea.
    mozda,kakvi su,povuku rucnu i iskuliraju.

9. Vec su na 3 i bajern i siti haha aj sad da vidimo oce li umrtviti malo

A mrljotine su siti i reko njih necu 3+ nema sanse a za bajern reko nece zapinjati valjda zadnjih mesec dana osim one jedne sve nesto na misice dobijaju

A prvo sam hteo i ovde napisao 1 i tim1 2+ al kvote mizerija da se somi23 ne postidi i izmenjam...

10. Evo ga i monako to sam kapiram prosao al je i siti na 4 vec haha pusite mi bre kurac

11. Tako bi l Bvlg odigrao sig

12. Brt necu da igram kvotu 1,22 pa makar pao ovako boli me kurac

13. Onako je na 4 utakmice kvota bila 1,8 pa nemoj se zajebavamo onda bolje samo monako dvojka i kvota 2,5 i cao

14. Pa evo dva komada za 10min ovim tempom ce pasti 18 xd

15. e šomi pičko trebao si da staviđ 140e na ovo

16. ali kako bedne kvote majku im jebem bezobraznu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.