U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Đe si rogonjo?
Da nema Kudićinija Totenhem bi gubio 5:0
:D
Čovjek brani nemoguće!
padoh na prvu. Tsonga mrtvi.
Pogodio Rubin HX. 3.60 kv :)
Samo još Seltik da dođe na 2-3 i idem sutra po lovu, sve prođe, fala za PAOK momci!
Jebeni ajndhoven i jebeni židovi šta zapucaše 3 gola mamu im usranu
Seltik zavrsava 1-2 :))
Pa dal si ocekivao od Holandjana malo golova..
Očekivao sam ubedljivu pobedu a ne jedva izjednačenje.. Još im je poništen penal, baksuz pa to ti je..
Сине, мене зајебо ЛиЈонче синоћ!!
Vidi ga ovaj Ren, polako bre treba 2-3 da bude.
Ogradi se bojane ako nije mali potencijalni dobitak u pitanju.
Evo meni prodje Kecman 4.5> i Skrocianidis 8.5>! :)
OBRATI PAŽNJU NA JEBAČA:
GIST PREKO 11,5
BATUM PREKO 16, 5
FARMAR PREKO 11,5
PEKOVIĆ PREKO 14,5
SKORCIJANITIS PREKO 10,5
MAKABI 1 (HEN. 3,5)
UNIKAHA 2
DOBITAK 80,18... JEBENO SAM BIO PIČKA I UPLATIO SAMO MARKU
Bravo Buri, mene Seltik izjeba samo, jebala ih goleada.
pao sam Lacio za 230 evra, igrao 3+, da mogu da dohvatim sad bih se ujeo za mudo
O jbm ti lacio....uffffff pijem od muke. Odigram fenerbahce >, partizan >, braga 3+, paok 2 i ubacim jebeni lacio kao siguricu da pojačam kvotu 1/tim1 2+ :'(
Glibavi žabari, dali gol i povukli se. Izmaklo mi 11200 dindži zbog gubavaca...
Buri kako lagano prolazi ta igra.
Meni nije sajt htio da prihvati tiket sa 5 takvih, pa sam turio samo Skorcianidisa i Kecmana..
ја паде на родика глупог што не може да задржи сервис бар до јебеног 8. гема и на ђоковића
Jebaga Dzankee.
Probah na jedan tiket LDU 1(po preporuci), Mainc 3+ i Etiole 3+.
А сад , табеле статистике , трачеви ..... спремање испита за викенд кладионице 04.11 - 06.11 !
LJUDI MOJI, KOLIKO JE NAJJAČE IGRATI NG, PA TO JE NEVEROVATNO! A do sad nisam video kvotu ispod 1.40 na NG! Najjača stvar. Igrao sam to i ranije, ali ne toliko. Mada džaba mi i to kad PSV proda i glupi Seltik, koji ne može jebeni Hibernian da dobije u ligi, sad tuče Ren. Strašno.