Кладионица

1. Koliko je juče jebao Milan toliko je danas Benfika :D

2. do jaja kolo, cekao ajaks i siti od juce, prosao. danas puko na jednom samo benfiku i prosao jedan...3 dobitna ovo kolo plus 2 singla...singl real h2 (2.60), siti h2 (2.70)

sautempton-piterboro 3+ (1.35)
    peskara-varese 3+ (1.40)
    milvol-koventri 1 (1.70)
    djokovic-malise vise od 19.5 (1.85)
    dortmund 1 (1.45)
    siti 2 (1.60)
    ajaks 1 (1.55)

proslo

bajern 1 (1.35)
    siti 2 (1.60)
    real 2 (1.60)
    ajaks 1 (1.55)
    zagreb-cska +20.5 h2 (1.85)
    federer-nieminen vise od 20.5 (1.85)
    trabzon 0-2 (1.75)

proslo

3. ja danas preskocio fuzbal, znao sam da ce manca ili benfa da zajebe i odigrao tenis...

a sutra lep tenis i juroliga

4. Jebem ti život mrtvi! Obori me samo Benfika na 4 tiketa! Ukupno 7500. Samo jebena prokleta Benfika! Jebote bre! A ja majmun glupi igram na 4 tiketa skoro iste tekme.

5. Saće ja mećem šta prođoh, a šta padoh

6. JEBEM TI BENFIKU!!!11

7. Verovatno ovo igram

Mayer - Ljubicic PG+ (vise od 9 gema prvi set)
    Nishikori - Sepi 1
    Djokovic - Kubot G+ (vise od X gemova)
    Rodik - Stepanek PG+
    Kveri - Conga PG +
    Del Potro - Anderson PG+

Barsa 2
    Fener 1
    Armani 1
    Makabi 1
    Partizan 1

8. Danas ljudi najveci fiks dana-Paok. Kvota 1.75 protiv Samroka,ako dobiju ostaje im bod kod kuce da uzmu i da prodju dalje,a ova kvota mora da se iskoristi...U toj grupi isto,Totenhem X2 je 1.97,veca od keca,a dva znaka dobijes,plus po meni je Totem kvalitetnija ekipa 2 puta od Rubina,mada ovi nisu losi naravno,plus igraju kod kuce i na minus pingvin,a realno,ne znam ni koliko Totenhem zanima ova LE. Svejedno x2 mecem na tiket sa Paokom i dodajem Ren X2,isto fina kvota,Besiktas gg3+,Lacijale keca i moracu neku od 2-3 da metnem,za svoju dusu....

9. Slazem se za bvdlga za Paok.
    Dupla pobeda ce da dodje lagano, a kvota 6.75, tako da je ovo za mene BOMBA DANA,bar sto se kvote tice. Mozda i odsingliram.

Zatim, iznenadjenje ocekujem od Sturma. Mislim da X2 moze da dodje,a za hrabrije cist X.
    na duplu sansu kvota je oko 3.2, a X je 5.25. Ja cu pokusati na sprdackom tiketu 2-X @19.0

Seltik - Ren, ocekujem minimalac Rena, tj odigracu x-2 takodje extra kvota.
    A ko voli sigurice nek proba ovde X2 kvota je 1.5

Kad smo kod duplih sansi,moze se odigra X2 na udinese, X2 na hanover, X2 na dinamo kijev

Eto to je neko moje vidjenje situacije,okacicu tikete kad uplatm.

10. ja 3 tiketa, ali ću samo jedan sa vama podjeliti:
    Partizan 1
    Lacio 1
    Twente 1
    Tsonga 1
    Fulam 1

Probat ću na nekom sistemu duple pobjede paoka i birmingem i bilbao i ren iz Xa u dvojku

11. Totenhem X2 je 1.97,veca od keca,a dva znaka dobijes,plus po meni je Totem kvalitetnija ekipa 2 puta od Rubina,mada ovi nisu losi naravno,plus igraju kod kuce i na minus pingvin,a realno,ne znam ni koliko Totenhem zanima ova LE.

Sad sam čitao o tome, jer me je čudilo otkud tolika kvota na Totenhem.
    Rednap ima neku hitnu operaciju na srcu, pa ne može da prisustvuje utakmici. Džordan i Bond vode ekipu mesto njega, a ne igraju Van der Vaart, Modrić i Bejl.
    Ipak, Bond je najavio da im je titula jako bitna i da se neće kockati. Kerol i Dos Santos će, po njegovim rečima, biti dovoljni za pobedu. I ja sam igrao x2.

12. ja ne stigoh na pola tekmi...

Partizan H1
    Barsa H2
    PAOK 2
    Del potro PG+
    Rodik PG+
    Djokovic G+

ulog 200 dobitak 6000

13. Jebote ovaj Nisikori bio poklon godine, ko me jebe kad ne stigoh da ga odigram

14. U principu vrlo retko igram dvojke, al' aj da vas poslušam:
    PAOK 2
    Lacio 1
    FC Kopenhagen 2-3
    Seltik 2-3
    Legia 1
    Uplata 200 mogući dobitak 3900

15. za ovaj paok prodao kuću, al ne da mi ćaća...

imače

paok 2
    ukić preko 10 poena
    burusis preko 10 poena
    skorcijanitis preko 10 poena
    farmar preko 10 poena
    peković preko 15 poena
    unikaha 2

marka uplata oko 80 dobitak

e da, prošao sam sinoć 40 marona, al nema ko nije pa onda i nije nešto za faliti se

16. Bilo je i vrijeme da skoro svi prođemo... :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.