Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
kao da je malo zamrla temo pa da osvezimo evo jednog tiketa od sinoc
https://i.imgur.com/1YVWihV.jpg
Idemo u nove pobede
Tompkins 9.5 +
Jankunas 11.5 +
Dejvis 7.5 -
Buboa 10.5 +
Meklin 8.5 -
Braun 9.5 +
Pero 6.5 +
Maxbet
Real 2
Tavares 6.5+
Brown skokovi 2.5+
Maxbet
Igram u planetvinu pa su sve granice drugacije. Zahvaljujem lordu teme za juce, danas cu samo nabacati peses igraca.
жалгирис 1
круно симон 11.5 +
фелдин 13.5 +
вачински 8.5 -
шенгелија 15.5 -
без неке претеране анализе, набацао онако да пратим, жалгирис је појам ове сезоне за уникаху распалу и очекујем да их одвале са 10+, круно симон је прешао чини ми се у три од последње четири утакмице, нема лида сад, требало би да игра више иако звезда добро брани бекове, опет мислим да је више за плус, фелдин стрпао 30 ефесу у прошлој утакмици, последњу кикснуо, али јбг ако им да 30 а граница 13.5 па ја морам, вачински у последње 3 остао на по 5-6 поена откад је недовић почео да јебе, шенгелија једном мора у минус мајке му га а кад ће ако не сад с олимпијакосом још су му подигли границу на 15.5
Sta radi simon jebeni sa licnim, 3 asist je imao u prvoj ako ne namakne jos jednu da ga jebem bas
Mister Aleksandar, dobar ste tipster, nema šta
Opet sam nabo jebeno haha
Reyes -
Tavares +
Simon asis+
Suarez -
Micic-
I antic nije igrao pa jebeno sam se preporodio otkad ne pratim odredjene STRUCNJAKE
Armine, vidim da si u nekoj blazenoj seriji, pa mi deder reci koliki ce ucinak biti Mijajla Marsenica na danasnjem rukometnom susretu?
Marsenic 1 gol, ja cekam domagoja duvnjaka 0 je dao jebeno
K.R. TONNESEN je najlakse uhvacen plus u bilo kom sportu... Ja cekam Marsenica, on decko nije primio loptu, a 2,5 mu je granica..Bice prteno xD
ја баш дошао да напишем "браво млатони, хтео сам да препишем али у сокеру није било брауна са скоковима и тавареш био на 7.5" и уђем да видим брауна јер знам да је на полувремену имао 2 скока и реко' препишао лагано, кад он слепац остао на 2...
ма нема ова тема је проклета бре, ево и арминг не окачи своје и прође, ја чукнем жалгирис на полувремену и вежем с овом двојицом (нисам ни знао да може то у сокеру) и дође прелагано иако је спанулис имао 6 поена у првих пет минута и остао на тих 6 до краја
https://image.prntscr.com/image/zfZhhiIjSACNIlJNlsmMwA.png
иначе, како их је почистила басконија у трећој четвртини, нисам оно видео одавно
Samo me je prokleti Tompkins srušio
Klivlend 2 1.75
Ha-ha
Da pogadjam- zato sto moraju sad dobiti :D
Ja nemam muda na cle da igram
Srusio me samo braun jebeni za 28 na pilicarski od 300 kinti
ја их ставио на неки спрдња тикет уз малени хендикеп на минесоту и плусеве на лава, антетокумбпа и гасола