Ко последњи победник 61

1. Ma kako si izmerio čoveče?Dok ne dođe do 70-80, nema frke.

2. Sti lud?Kako da merim toplomerom.Imam neki program koji ocitava temperaturu procesora i komponenti....

3. U redu je laki, ako ti nisi crkao od 38, neće ni on, veruj mi.

4. Paaaaa ako imaš šuljeve, razmisli dva puta.Ili ako se ubiješ posle toga, onda te boli tuki.

5. Ипак се преступ не исплати.

Pare sam puko ,znaci nema grad , e sad gledo bi neki film ,a ne znam koji da odaberem.Net daje svakakve opcije a meni treba sugestija.Dakle?

6. Moye i nesto sto nisam gledao ... inace i da hocu ekstra je nerazumljiv ovaj njihov naturalni engleski bez titlova....

7. Ahahahahhaha Laki, kralju! Rispekt, kapa dole!

8. Jbte skini titlove, to bar nije problem.Si gledao ovo, čak i Švarc glumi?

http://www.youtube.com/watch?v=WmH3IMrnhjE

9. Nisam taj gledao ni 14 puta.Inace titlovi mi ne trebaju ,osim za ovakve nakurcene dijalekte....

A filmove gledam online ,ako ti to nesto znaci.

10. Zajebi, idem da popijem čašu mleka.I nastavi da smaraš janu i maru na onoj temi, svaka ti čast.

11. Znam sta cu da gledam!Neki od Top Gear chelendza , juce sam gledao onaj gde se dva tima takmice do severnog pola,jedni kolima a drugi psecim zapregama.Pobedili su Klarkson i Mej sa Toyotom....

12. Gotovo,reko Lithium da ce da me banuje.

13. Ne daj te me , nisam kriv ,nisam stvarno AAAAAAA :)))))))))))))))

14. Što da te banuje?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.