Ко последњи победник 61

1. Sad se trezne od piva, pre će biti tako. :)

2. Pa dok se otrezne,zakljucace oko 5,6..

3. Taman..idi onda, Caki, odmori, do 5-6. Tu sam ja. :D

4. Pa mogla bih...i onda dodjem oko 5 da budem poslednja..:P:)

5. Slažem se. :) Do tad ti čuvam mesto. ;)

6. Mala,vidim ti po brcima da si prevrtljiva..:)

7. Prevrtljiv osmeh krijem ispod brka, istina! :)

8. Ni obrve ti ne sluze na cast.:)

9. Mislila sam da mogu da izdržim 6 sati bez Vuke... ali ne....

10. Ajme meni, pustite stariju damu da pobedi, za vas mlađe ima još vremena... :)

11. Ćuti bre, mlađa si nego ikad više.

12. Bogami, ako tako gledamo, ni ti nisi mnogo bolja..

13. Odoh ja po sladoled, kad se vratim, popričaćemo :).

14. Nema,ne dam...moja je pobeda!x)

15. Ne znam ja...Ja sam dosla s namerom da pobedim:)

16. Caki, znaš onu pesmu "Uzalud vam trud, svirači"? :) Sad je baš pevušim... :D

17. Ne znam o cemu pricas,ja sam vaspitacica po struci...:)

18. Ćeš ti nađem na jutjubu? :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.