Ко последњи победник 61

1. Ahahahahaha je li to onaj lik što se smešno smeje? ;D

2. HAHAHAHAHA! Jeste. xD

3. Ahi hi hi hi hi... Hjo hjo hjo hjo hjo hjo...

4. Ne spemuj, treba Požarevljanin da mi odgovori na pitanje! ;)

5. Važi, ali prvo ja da pobedim! :D

6. Ne ne, čekam odgovor! :)

7. njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

8. I-a, verena za magarca, i-a! :P :)

9. Ups, ne mogu vas razlikovati, magarčine ste obojica, pa se mo'ž desiti onda dragi Pekice da te prevarim ponekad sa Hrnjauom...nadam se da se nećeš ljutiti?

10. jbt bas me uvlacite u vase igre...ja volem drugu...ti si pekijeva na izvolte...

11. Magarac se sam javlja...

12. Nije "na izvolte", ja sam fin, zato joj sam se i dopao... A što se tiče prevare, nema problema, ni ti mi nećeš zameriti ako te prevarim sa Mici? :D

13. Ja neću, ali Hrnjau hoće, priča se po forumu da se nešto dešava između njih... ;)

14. Vala, kako si počela, najbolje da organizujemo grupnjak...

15. Prica se po forumu da Stakwena samo pali Gambija iako ne želi nista od njega sem para...španska serija LJUUUUDIIII

16. Priča se i da se Cakana švaleriše s njim dok se on bije po drugim temama sa mnom!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.