cigan sam
ja se nerviram
Pa i vidi se da si rom ali nijesi slatki rom... imaš one mustaće raspale umašćene burekom.
vjerovatno
a slatko, pazl hoće da bude pezos.
zbog toga je i nervozan, slabo mu ide
hoće li neko reći ovoj vidri da smara i da ne zaslužuje moderatora? ja ne bih, imamo neki fin odnos u pvtu
izdrži pazle, romska zajednica je uz tebe!!!
e pa to sam i ja kajzenu rekla, al navalio čoek. reko bolje ovo, nego da me banuje
ne zajebavam se
ni ja :|
O K
Pazl hoće da ti da malo marelice ako te neđe vidi djevojčice utripovana.
Mala je ciganmala, nać'u te
otkud znaš da me već nije vidJo
Malena govorim u trećem licu jer bivstvujem u domenu koji pripadnici romske nacionalne manjine ne mogu da osjete pomoću svojih pet čula
joj "bivstvujem u domenu" sljedeći put ti lijepo zamoli vlasuljara ili njarija da te nauče da se izražavaš na način na koji bi želio, žao mi da se sramotiš... a talentovan si, valjda, neće ti dugo trebati
видра ме нервира
.. :(
ај не лажи да ти је као жао, буди бар искрена
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
cigan sam
ja se nerviram
Pa i vidi se da si rom ali nijesi slatki rom... imaš one mustaće raspale umašćene burekom.
vjerovatno
a slatko, pazl hoće da bude pezos.
zbog toga je i nervozan, slabo mu ide
hoće li neko reći ovoj vidri da smara i da ne zaslužuje moderatora? ja ne bih, imamo neki fin odnos u pvtu
izdrži pazle, romska zajednica je uz tebe!!!
e pa to sam i ja kajzenu rekla, al navalio čoek. reko bolje ovo, nego da me banuje
ne zajebavam se
ni ja :|
O K
Pazl hoće da ti da malo marelice ako te neđe vidi djevojčice utripovana.
Mala je ciganmala, nać'u te
otkud znaš da me već nije vidJo
Malena govorim u trećem licu jer bivstvujem u domenu koji pripadnici romske nacionalne manjine ne mogu da osjete pomoću svojih pet čula
joj "bivstvujem u domenu"
sljedeći put ti lijepo zamoli vlasuljara ili njarija da te nauče da se izražavaš na način na koji bi želio, žao mi da se sramotiš... a talentovan si, valjda, neće ti dugo trebati
видра ме нервира
.. :(
ај не лажи да ти је као жао, буди бар искрена