Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahahhahahaha
јако ме нервира пезос што постоји уопште
Fore sa Beogradom na vodi i Nojevom barkom koje su preplavile FB
Redovi u menzi i studenti koji izvoljevaju hranu. Pičke...
"Ova fotografija je dirnula srca širom sveta", onda fotografija, onda neka dijareja......
http://www.vijesti.me/caffe/selfi-oko-svijeta-video-211003
Ne volim trejlere i najave sledećih epizoda i sezona i sve te spojlere. Ka što su spemovali sa trejlerom za četvrtu sezonu Game of Thronesa, šta, neću je gledat ako mi se ne svidi promo? Ne razumijem to. Ne želim da razumijem. Ja jesam nestrpljiv i ne gledam klipove ako su duži od 2 minuta ali čemu ono "Gledaćete..."? Pa ja hoću to da gledam, ali ne dvaput. Moram da skačem na miš da bih ugasio seriju jer stave najavu minisekund posle kraja a prije odjavne špice. Zarobe glavnog lika i vidim u najavu za sledeću epizodu kako ga majka grli i ljubi jer je oslobođen. Jebala ih ta vidovnjačka nedočekanost, ištrcam mu sperme u oko ko god je to smislio.
Muškarci koji govore ''fuj'', ali ne ono ''fuj'', nego dugo ''fuuuuuuuuuuj'', sa svakim ''u'' eksponencijalno raste nivo gejštine.
То је тако фуууууууј! :/
jebem ti ja milice mater
Pričam liku o osama jebenim što mi se opet roje, kao ono pre dve godine, još nije onoliko kritično kao onda kada mi je celo noćno svetlo bilo crno kao da je sijalica pregorela jer sad mislim da ''samo'' šacuju mesto za novo gnezdo, a on mesto ''joj'', ''jezivo'', meni ''fuuuuuuuj'', kako mi je došlo da ga zveknem, onako sočno. Jako. Intenzivno. Po sred lica jebenog. ''Fuuuuuuj'', murš! >.<
he he he :P
zaljubljena si u mene, a u vezi si sa onim likom sto mu smrde noge
фуууууууууј, Пезосе!
mali, šaljem ti virtuelni šamar fuuuuuuj
nerviraju me pacenice koje su u vezi sa nekim zajebanim likom i onda prete svima kako ce zvati decka ako ih neko samo pogleda popreko...
bio sam prisutan kad je jedna takva glupaca zvala decka koji je polomio obe ruke i nogu i izdeformisao facu jednom decku jer je jadnici zviznuo u basti kafica....iz zajebancije
a ovaj sirovina dosao sa jos dvoicom gorila
ja nisam mogao tad da uletim za tog jednog lika jer me drug zvao na mobilni, ali stvarno bi bilo svasta onda
Neadekvatne đevojke.
Hanka Paldum.
Jebem im cigaru i onog ko je izmisli. Dabogda se ugušili od cigara, jebala ih ona u šupak. Dabogda im se šupak zapalio. Ima li šta gore nego kad neko dođe pa ti zapali u kući tu jebenu odvratnu stvar pa se cijela kuća usmrdi na dim, jebo ga bog u cigaru da ga jebo.
"Ne znaaaaaaaaam što pušim, navik'o imat nešto u ruci... volim taj osjećaj." Jebo ti osjećaj majku i oca, i te prste između kojih držiš cigaru. Navik'o on imat nešto u ruci, kakva glupa laž jebem ti takve ljude koji nemaju pojma zašto puše nego seru s osjećajem i fol navikom među prstima. I to baš navikao držat cigaru! Od svega na svijetu on je NAVIKAO DA DRŽI CIGARU MEĐU PRSTIMA! JEBOTE KAKAV RAZLOG EEEE!!! Pa ko još vjeruje u to, defektaši glupi, kakvo preseravanje.
Ko još voli udisat dim?! Ko još normalan voli da udiše dim usljed famozne navike držanja cigare među prstima?! Ma daaaaaaaaj!
Oslobađa ih stresa?! Dabogda im se kuća zapalila pa nek onda udišu dim povazdan jebo ih stres! Kako im cigara pomaže u ikakvom oslobađanju kad dim škodi organizmu, pa još dodaj stres na to?!
Ni u vezi čega nisam čula gluplje razloge! Smradovi prokleti.
Nervira me kad hrvati dođu na vukajliju i pokušavaju da nam prenesu njihovu frustiraciju jer sad glume evropljane pa kao ne puše. Idi na žargonaut pa tamo histeriši