Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Samo da vam kazem da su novosadjanke divne devojke sa kojima gajim medjusobno postovanje.
е онда тешко да се знамо, ја сам са стреле
Ekstra ti je tamo, čini mi se da je mirnije, ovde prave sranja noću u onom parkiću kod biblioteke.
a da, tu se okupljaju radovci ili ko već, jbg... Strela je milina za život, samo je prepuna debilčina, doduše, celo Pančevo je takvo lol
i lazova, jedan mi je obecao pivo lolo
i lazovki, jedna mi obetjala pi"ke (zajk apruvs)
haha veeeeeruj mi da sam te se setio par dana pre no što smo onomad ćaskali na četu, al u međuvremenu sam imao kolokvijume iz osnova i algebre, a u nedelju imam mehaniku, a pošto sam lenjo đubre koje nije učilo na vreme, sad moram da nadoknađujem sve to i stvarno nemam vremena ni za šta... :((( čim mi prođu ta govna idemo i da se napijemo ako oćeš :D
Šta studiraš, mašinac?
Nervira me kad se likovi nađu na temi o nerviranju i upoznaju se tamo i imaju računske vežbe.
salim se slepi, samo opusteno :)
na kraju krajeva, to je ono virtualno pivo koje niko nikada nije dobio. Imam i ja sad kolokvijume :)
studenti jebeni
GOVNA!
Ama ko student, nemo' da vređaš, ja sam to sranje batalio još kad xD
i valjevtzi haha
Hahahaha
Tehnički, u NS-u
Neka, neka, ja ti reko. Do nove godine mora da bude.
A vi hejteri možete samo da nam se sagnete, za vas smo Ostrog
Unapred se radujem nasem susretu
Brat Papet
Veliki pozdrav i tebi i ostaloj ludoj ekipi sa ''Šta te nervira?'' teme
nisam vam ja kriv sto ste studenti
tebi je oprošteno, ti si dobar čovek, al ovog kaunta ima da ishejtujem sad najstrašnije