Šta te nervira?

1. cek jel ovaj i don t care banovan jer je rekao istinu ili sta? sto se lozis vidro na svako trpanje odbanuj lika jasno da se sprda

2. a i ne moras da ga odbanujes boli me kurac samo mi smesno ako je banovan zbog toga lol

3. елена је океј, а маја је или фризерка или ради у клаџи

4. mi smo bacali novčić za ovo sad, izgubio sam, naravno...

5. marko je tip koji jednom godišnje obuče odijelo i onda slika selfi u ogledalu

6. nema novčića, jbt, ja već vidim da ću ja da finansiram to dijete kad bude išlo na fakultet. BAR IME MOGU DA DOBIJEM

7. ја овде причам о предрасудама на основу имена а ти се хваташ за мој случај шта те боли курац како се сликам бар то не радим сваки дан

које си ти име хтела ај реци да дамо свој суд

8. Dobro, aj reci kako bi se zvalo dijete da se tebe pita. Pa ako će da ti bude lakše, povremeno ćemo te pitati: "Kako je mala (to ime koje si ti izabrala)?"

9. jes
    sad koje god da kažem, reći ćete da ne valja :(

10. jesi rekla dovi, balordi i zdovcu da sam ih pozdravio?

11. ни ја јој не бих дао да сам на њиховом месту

12. a teško. od svih tih ljudi, samo balordu vidim jednom u 4-5-6 mjeseci, htjela sam onomad kad si rekao, al ti ne znam ime

13. Ako oce kurvanjsko ime debil je i ako hoces doci cemo da ga useremo od batina i objasnimo da to nije pametan izbor

Kad smo mom sinu davali ime ja teo krsman pa smo dosli na kompromis da mu dam koje ocu samo da nije krsman i ja odlucijo hehe

14. Milos-88
    Zabranio bi imena od 3 slova (osim mozda ana) a i vecinu imena od 4 slova pocevsi od luke.

Veoma tužno. :'-(

Mala Vidra
    nervira me sestrin muž koji je jebeni retard, šta koji kurac on ima sa imenom za dijete? biće kod njega cijeli život, mogu ja bar ime da mu dam

Nego, jel' on Soemberoooc? :D

15. Reci ime vidro, da vidimo da li ce proci strogi vukajlijaski sud.

16. ONAJ PRAVI PRAVCIJATI
    KOJI TAKO I PRIČA

17. ана је лепо име и тако ће се звати моја ћерка ако не извршим самоубиство дотад

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.