Šta te nervira?

1. Nervira me shto nikad da dobiem obechany odabrany koju sam zasluzhio jer sam zavrshio srednju shkolu i maturirak

2. Odaje ga crno oko ochiju mal hahahhahahah

3. ahhahaha cirko91 se sluzavi na steni i baca skecheve ПАНЋЕРА,kako ja mogu da budem bolesnik,kad ti zauzimas sav prostor :D :P

4. aahyahahahhahaha kao sto ostavlja sluz tako i svoj skecheraj truli ahahahahh :D :P neverovatno zaniumljiv lik

5. Kad vidim keve neke milfare vonabi po kafićima ili ovako u parku ili negde kako nosaju bebu ili je drže dok pokušava da prohoda, a zapalile cigarčinu i ona dimi onako i raspada se, a keva kao je sklanja od bebe, pa jednom rukom kao drži đete, a drugom trese sa strane pepeo, pa onda izbacuje oblačinu dima kao u stranu, nateže se da tresne i povuče još jednom, a beba se cima i to stvara neku uznemirujuću sliku i poželiš da joj ugasiš onaj pikavac na čelo, da dobije ono indijsko treće oko, jebeni kreten.
    Inače ok sve, bleja, malo poso i tako.

6. CZ, čija keva radi to?

7. Kad neko nadje za shodno da sere na temu alternative, komercijale i td.

8. Tip koji svako popodne (kad je lepo vreme) zauzme solidan komad grackog trga sa onim električnim automobilčićima pa ih izdaje klinariji. Ogradi sa čunjevima tako 5 ari pešačke zone, k'o da mu je to dedovina, i mlati pare.

9. http://i.imgur.com/ZaiDECU.png

Ovakvi jebeni atenšn horovi. I mediokriteti koji se pale na ovaj jebeni sajt i misle da je istina što kače smradovi. A takvih debila ima minimum 800 soma, sudeći po fejsbuk lajkovima. SMRT OSNIVAČU ISPOVESTI, VRATITE MI MOJE DETINJSTVO !

10. baka i deka zapale na kubu sa 3 soma.

11. Nervira me kad udjem u voy, a svi vagoni puni sem jednog u kome sedi meshavina cigana, penzosa i sredovechnih alkosa i u kom je jedino prazno mesto ono do vrata koja ne mogu da se zatvore, a iza kojih je, pogadjate, WC jelte.
    JEBEM TI ZIWOT VAKI

12. Neka se kafana organizuje i dodeli jedan auto Slepom. Kafana vrishti od novaca.

13. Haha to Caro, dajte mi đačku stipendiju da kupim avto looool

14. Slepi, da li si razmishljao da konkurishesh za studentski kredit i na taj nachin kupish auto. Postoje mnogi nachini, nije lepo da se vozish vozom i to javno saopshtish. Moramo misliti da imash auto, a ako je sluchajno tatin ti reci da je tvoj.

15. Nisam razmishljao, ali definitivno cu morati jer ovako vishe ne ide. Zimi se josh i istrpi nekako, ali po ovakvoj vrelini yojne yhleyde cigana izgleda posebno nabubre i ljuto mi przhe ochi i nos. Koji bi mi avto preldlozhio? Moj tata ima dachiu logana, ali mi neda da ga koristim :-(((

16. superposteri.com looool

Kako nekog nije sramota da registruje domen pod tim imenom :-O :-/

17. Nervira me što sam upiso faks, i pre tri dana napunio četili godinice na sajtu, I NISAM DOBIO ODABRANU (iako se zna da ja dobijam odabrane samo na meni važne dane) poyyyyyyy

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.