Neke stvari koje volim ali i koje me nerviraju
Juice
Odlican reper ali i teska sabancina
Glavice koje misle da nesto objasnjavaju preko fejsbuk statusa, a i ja sam pre nekoliko godina bio jedna takva
Glavice koje forsiraju samo jednu pricu, ja volim i bob marlija i bob dilana i fil kolinsa i djusa i draganu mirkovic, a neki likovi samo jedno te isto gruvaju po fejsu svaki dan a i u zivotu, kao konji kad im stavis ono na oci pa ne vide drugi pravac
idj videos i sve na tom kanalu
A je l' drugar može da hoda? Što ne biste prepešačili obojica po 2750 metara i našli se na pola puta?
dobar materijal za jednu epizodu kvadrature kruga
па гдје да укључе кувало за кафу?
autobus, sta ti kao mrzis klosare a sam si klosar.po ceo dan visis po birtijama na autobuskoj stanici, zato te i zovu autobus
hahaha pa majku vam jebem
e naljuticu se na tebe ako nastavis da vredjas snezanu djurisic
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201411/153578/bTB1ZZY.gif
da se nadjemo na pola puta..dobar predlog, a ima i dobra pesma od nede.ova izvedba od dj plateksa je bozanska
https://www.youtube.com/watch?v=km0C_zLkF00
Neke stvari koje volim ali i koje me nerviraju
Juice
Odlican reper ali i teska sabancina
Glavice koje misle da nesto objasnjavaju preko fejsbuk statusa, a i ja sam pre nekoliko godina bio jedna takva
Glavice koje forsiraju samo jednu pricu, ja volim i bob marlija i bob dilana i fil kolinsa i djusa i draganu mirkovic, a neki likovi samo jedno te isto gruvaju po fejsu svaki dan a i u zivotu, kao konji kad im stavis ono na oci pa ne vide drugi pravac
idj videos i sve na tom kanalu
Kad neko miješa Kolu i Čivas aooooooooooooooo šamar
Kad neko koka kolu zove kola
da jbt
još kad glupi novosađani razvuku to na ''koooola'', stomak mi se prevrne
COCA COLA
Razmazeni klinac koji mi plasi goste na slavi tako sto udara escajgom u tanjir. Trazi tortu a jos nismo corbu kusali.
srecna slava nikolase vidim da si jutros bas rano odigrao tiket mora da je to bilo u povratki iz crkve kad si nosio kolac
hvala brt izijem! e to je bilo u povratku posle sisanja dobro je krenuo da kucnem u drvo
Evo nikolase i ovde da ti cestitam slavu
Hvala Armine, ziv bio !
nikolas sretna slava
Meni je slava sledece nedelje pa bi bilo lepo da uzvratis gest