Šta te nervira?

1. a ima 10 dijabola koji joj uvek lajkuju svaku sliku.vrv je svima dosadila sem njima.sakricu joj objave verovatno.jadnica je, cim se tako exponira.ne mislim da jadno zivi nego se jadno ponasa

2. Predrazinjo, jesi upo u kazino

3. Lavabo što ne jebeš to?

4. Željna je pažnje i ljubavi brt

5. zeljna je da joj se dive, nije ona sposobna za ljubav i paznu ona samo zna da ispoljava svoj ego..ne treba mi takva ja trazim finu devojku

6. Па не каже ти Бохор да је волиш, него да је јебеш. Али чим та ради као стјуардеса, значи да је светлосним годинама далеко од тебе.
    Бриши то из пријатеља и готово. Не пари очи и не кидај живце на оно што не можеш да имаш.
    Јбг, не гледај оне што нити хоће да ти дају, нити хоће да те воле.

7. daj stavi njen profil ovde kad te toliko nervira
    da vidimo to njeno ponašanje

8. Fender Stratocaster ma boli me kurac i da je obamina savetnica, uopste me ne fascinira, jos me njeno ponasanje iritira a ima i mnogo boljih picaka od nje tako da je ne smatram superiornom.jos mi je i jadna.kao kad posmatras nekog brdjanina koji se dokopao bg, e takav utisak ona ostavlja.ne mogu da dajem njen profil idite na stranicu plejboja ako cete da gledate dobre ribe

9. Brate kakva ljubav, oprcaš par puta i to je to. Dobro se jebu. Ja sam jebao pre par godina 2 stjuardese, pogađaš bile su drugarice i radile su za istu kompaniju. Jedna je Jasmina druga Branka. Odličan sex bez svakog zajebavanja.

10. prcao bi on, ali ga kulira
    zato je i ljut na nju :D

11. Nisam ih navatao kad su bile pijane ali one kad ne rade i kad nisu mobilne da upadnu kao ispomoć imaju to neko sranje na poslu ne radi al mora da bude kući ako zatreba da se stvori u pola sata na aerodromu piju kao Rusi jebeni. Ja kad mi se pogodi veče umem da popijem litar vinjaka u izlasku za celo veče ali bi me one bacile pod sto krsta mi

12. Брате, ја сам раније био мазохиста па сам обраћао пажњу на такве. И мене је то нервирало, а онда сам почео без размишљања да користим опције: Блок, Обриши, Престани да пратиш и Сакриј и много се боље осећам. А и на Фејсу се не задржавам превише.

prcao bi on, ali ga kulira
    zato je i ljut na nju :D

Тај рад. Свако прође тако нешто једном или безброј пута, а некима се то никад не дешава као нпр. Бохору. Лолололо

13. ova verovatno misli da zasluzuje kristijana ronalda ili nekog u tom rangu.te su bile dobre drugarice cim su ti dale..

14. Lol Fendere.
    Brt nisu bile moje drugarice a i nisu crveni krst jbg. Oborio sam ih na žvaku prejaku

15. ova verovatno misli da zasluzuje kristijana ronalda ili nekog u tom rangu.te su bile dobre drugarice cim su ti dale..

Ахахаха! Па такве имаш на сваком ћошку. Шта је ту чудно? И на крају скоро свака заврши са дебелим аутолимаром са основном завршеном у КП дому који јој врат одшрафљује кад јој лупи шамар јер му је донела покипелу кафу.

16. Izbacili su me iz takta debili koji su upali u salu za rekreaciju dok smo mi jos igrali. I svaki put to rade.

17. Sa takvim debilima imam ti lijek.

Kad vi završite, odeš u svlačionicu, obaviš sve što treba i onda kreneš ka izlazu. TU imaju oni glavni prekidači za svjetla i tako te stvari. E tu im ga isključiš, pa nek se puše :D

18. Uf lavabo duvaj ga sada setio sam se ove Branke kakva je dolazim u iskušenje da je opet okrene a nismo se rastali ko prijatelji odma da ti kažem. Bilo je tu i nasilja i svega

19. kako me iznervirala devojka, trebali da raskinemo večeras pa da imam razlog da izjebem neku klinku 98, medjutim neće da raskinemo ipak dolazi da me vidi. A čojstvo mi ne dozvoljava da budem neveran, tako da sam ostao uskraćen za taj koitus.

20. Оно кад се Бохор присети Бранке...
    https://www.youtube.com/watch?v=RoWB72CXvNI

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.