Šta te nervira?

1. Kolege, ta nemojmo se sada svađati.
    Lutjena, čuvaj se, nešto ti se događa, neka karma iz prošlosti, neki đed ti je nagazio na nešto kad je silazio do Šavnika i sada te to progoni.

2. Sufliranje saputnika u kolima ume bas da bude iritantno. Zasto jebeno sedas u moje vozilo ako znas da vozim malo agresivnije?

3. Ne progoni mene karma nego vi :D

4. Šta god Lutjenu da nervira, naredne 3-4 strane ove teme budu o tome...

5. нервира ме кад љућена неће више па не можемо да спамујемо следећих пар страна

6. Hahahahaah pa kad se uvijek isprdate

7. Šta god Lutjenu da nervira, naredne 3-4 strane ove teme budu o tome...

to ahahh mislio sam da je samo fejd u zatvoru a sad su mi svi sumnjivi

8. немој тако, фендере, то сам из главе. ваљда бих, да сам преписивао, добро преписао. је л' беше опасивање ножевима, а без динамита?

Е, ако си писао из главе онда је то друга прича, онда је то пшто би друг Тито рекао, врло похвално. А динамит или ножеви... Није битно, импровизуј мало, има још оружја и оруђа.
    ЕДИТ: ... и сплавова, клубова, кафана...

9. буквално нико није скапирао трућа

10. Ja jesam brt, i šta ćemo sad, a baba?

U potrazi sam ceo dan za tim legendarnim postom o lajkovima na fejsu, možeš li pomoći, brate, prijatelju?

Kopajući taj post natrčao sam na prava blaga iz ćupa (ćuprije, hehe) koja čuva ovaj forum.

11. ДУПЛИ ЏЕК МЕСТО КЕРОЗИНА
    И ЗА ТРЕН ЛЕТИМ ДО ВИСИНА

12. Е, ако си писао из главе онда је то друга прича, онда је то пшто би друг Тито рекао, врло похвално. А динамит или ножеви... Није битно, импровизуј мало, има још оружја и оруђа.
    ЕДИТ: ... и сплавова, клубова, кафана...

свету никако угодити. прво се буниш што сам "лоше преписао". па се сад буниш што не импровизујем.

13. Слепци оболели од Данинг-Кругер ефекта

https://sr.wikipedia.org/wiki/Daning-Krugerov_efekat

14. Па јеси ли рекао да нећеш да учиш напамет? Онда импровизуј, немој да те ограничава дилема: ножеви или динамит.

15. Цоа, брате, не постоји један конкретан пост, то је такорећи слагалица од више разбацаних постова кроз које се провлаче ти мотиви.

16. а добро цоа нисам лупао рецке ко јесте а ко није, само сам прелетео. уосталом буквално нико никад не користи реч буквално за буквално.
    нмг ни ја да нађем онај пост за клинке које се среде за кафић максимално и јебу се за 10 еура и шпијунирање поштеног човека за мафијаше који ће за 1000 динара да слаже да његов комшија није поштен, тако нешто

17. Postoji onaj u kome se piše o tome kako neke kurve dobiju 100 lajkova za ukraden citat (pritom loše iskopiran!) nekog pisca ili sl., a neki pošteni za svoju mudrost ništa. Pisano je na nekoj temi, više je uzastopnih postova, pre otprilike tri godine.

I nemoj ti meni da nema kako bi me sprečio da se dočepam takvog blaga, ok?

Edit: Stevanu upućeno!

18. A sledeći put ću grkljan da ti izvadim za takav bezobrazluk, razumeš, ništaku jedan, jebem li ti seme pokvareno?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.