Šta te nervira?

1. pre 2-3 godine okacim ja neki muzicki video na fb, samo sto sam okacio, jedan lik je to lajkovao.Znam da taj lik ne slusa tu vrstu muzike i znam da nema sanse da zna za tu stvar sto sam okacio.i on je lajkovao to a nije ni preslusao.Prvo sam pomislio koji kurac on to lajkuje, zbog cega, kad nije ni preslusao.Vremenom sam provalio da on svima sve lajkuje da bi mu ljudi uzvratili lajkom kad on bude nesto kacio.hahah kako je to jadno i mizerno.a pre svega glupo.Kako mogu da ga cine srecnim ti lajkovi koje je dobio od ljudi koji su mu ih dali samo da bi mu se oduzili.I nervira me kad mi nesto lajkuje jer znam zbog cega to radi

2. jebali vas fejsbukovi,tnjiteri,pentagrami,tumblrovi,skajpovi,maispejzovi i ostala govna

3. Лабо... Је л' ти нас мало зајебаваш? Деактивирај налог, ако превише обраћаш пажњу на туђе активности. Фејс ти је јебена зависност.

majspejs je najbolji

Је л' то чудо још увек постоји?

4. jebali vas fejsbukovi,tnjiteri,pentagrami,tumblrovi,skajpovi,maispejzovi i ostala govna

:D

5. ne previse naravno.to su sitnice.pa jbt ne moram da pisem na ovoj temi samo ako se iznerviram toliko da mi ide pena na usta i padne mrak na oci.uhvati me neprijatno osecanje koje traje sekundu-dve, i pisem o tome.

6. Је л' то чудо још увек постоји?

nemam pojma.
    bilo bi krajnje super da se pojavi u novinama naslov da je neko okacio fotke na majspejs.

7. nervira me i kad me mole na fb da lajkujem neku sliku da bi neko njihov pobedio na nekom takmicenju.desava se da se udubim u citanje informera i iznenada me neko cima na cetu da bi lajkovao sliku njegovog sestrica.ajde reci da se ti ne bi iznervirao.ako ne bi onda si kamen a ne covek

8. hahhah kakva je ludica labo

9. Zvuci ofucano ali stvarno mora neki test iz opste kulture, pravopisa itd na fejs da se uvede, ogranicavanje za postove, anonimno reportovanje ljudi sto smaraju, banovanje i slicno

10. to sto ljudi kukaju kako nemaju para, a vise po uscima i deltama

11. Лабокв је рекао јесну ствар која ми је скренула пажњу, оно око узвраћања лајкова.
    Свака му ко Његошева, људи су толико сујетни да не контају да су им постови тотално срање и забораве намерно на оне које им ништа не лајкују.
    Сад и Фејсбук јебуцка доста јер добар део пријатеља не приказује на тајмлајну, нем појма на ком принципу алгоритми одређују чије постове треба да избацује на њуз фид.
    Руку на срце, неко са ~1000 пријатеља имао би лепу гужву али ко га јебе, сам је додавао толико.

12. nervira me kad se neko nervira

13. jesi zdrav jesi, jesi ziv jesi, jel imas leba da jedes nemas e ;pa jebiga imaces sutra sta sad

14. Николас, то кукање јер се плаше да им неко случајно не би тражио паре.

15. Сад и Фејсбук јебуцка доста јер добар део пријатеља не приказује на тајмлајну

Одличан алгоритам. Бољи него овај Каизенов.

16. i ja sam primetio da ne izlaze svi postovi od prijatelja, mozda novine mnogo guse, novinari kao da su u obavezi da na svakih pola sata moraju da objave nesto na fb.Ali sad ima onaj plavi kvadratic koji obavestava da ima postova koje nisi video na necijem profilu

17. mene nerviraju seljaci koji jednom godišnje nakupe se pa odu na neku elektro žurku pa se nakinđure kao u jebenim spotovima i izbace 3k slika u kojekakvim pozama sa sve dva prsta i sunčanim naočarima u zatvorenom prostoru, noću.

18. ja nosim naocare kad idem na trens zurku zbog strobova i lasera.a znam da necu da budem jedini.to je na tim zurkama uobicajeno kao kad neko nosi majcu metalike na metalikinom koncertu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.