Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kosovo je srce srbije
Koliko su braća silovala to dok nisu isprodavali gajbe dole. Sad ih za srce boli kurac
Pa to ti je ko kad ribi govoris ti si moje srce pa joj nagnas sestru. Posle nadjes novo bolje srce jbg
Posle nađeš novu bolju sestru
https://www.youtube.com/watch?v=3XELUrqFJJ0
kol'ko si retardiran lik
u kom tačno trenutku pomisliš da je ostavljanje govana na svakoj temi kul ideja?
У тренутку кад схвати колико му се мати сјебала што га није извукла слободиним усисивачем уместо што се мучила да рађа дегенерика. Срећан је ваљда, па дели своју срећу с нама, нека.
Nervira me etno. Pogotovo u ovom jebenom Šipovu. Kud god se okreneš je etno. I onda otvore etno konobu. Pa marš!
Mene nervira kad ljudi dižu neki posao u nebesa iako je u rangu "može ga obavljati osoba sa blagom retardacijom i invalid 90%"
Dolazi tako nama u kancelariju ponekad jedan lik, u sve se on razumije al sve se svede da se razumije ko mara u kriv kurac i onda tako on nas smara, pitaš ga šta ima i onda počne JOJ EVO POSAO OVO ONO, NADGLEDAO DOLE U KOTLOVNICI PEĆ, PROCES JE TO i sad on nama objašnjava kako je to komplikovano da se podesi a proces mu se svede da ubaci 4 drveta u spremnik i zatvori jer je sve automatizovano i ne smije ništa drugo da pipne jer su sve podesili još kad su ugrađivali a i jednom je nešto čačkao pa sjebao pritisak, 2 dana nije bilo grijanja.
Latinosi žvaljavi i njihovo lelemudanje jebo ih Enrike Iglesijas, čekamo na neka dokumenta od španske firme koju sam unajmio da radi neka merenja, treći mesec ne šalju. Da nije poverljiva informacija tačno bih okačio print skrin kako sam malopre dekiaoda kulturica napičkarao.
мене нервирају нооб лумијаши
Слепи Туљан - prvo srki pa nub jbg xd
Koliko me nerviraju danasnji desetogodisnjaci, bio sam i ja glup tad ali nisam imao fejs i vajber da to pokazujem
Lancane poruke ljudi
ova napaljenost, moglo bi se cak reci namerno preuvelicana povodom izlaska novog dela star warsa. slike sa svetlecim sabljama, oblacenje kerova u dart vejdere, storm troper noshe, friziranje baka u princezu leju, secenje papirnih ukrasa u elemente filma itd.
e, a dobar je film hejteru
film je mozda ok al su ljudi debili
Dizni je nadao odličan hajp, 2005. nije bio ni približan, uzeli su lepe pare
majku im jebem
matore konjine skupljaju figurice trupera, kupuju solje sa akterima, kradu kartonske figure u prirodnoj velicini iz prodavnica decjih igracaka, pod obavezno da se vrati sluzenje vojnog roka 15 meseci