Šta te nervira?

1. Lutjena, napiši mu "Je li ti tata terorista?" i kad on kaže da nije ti napišeše "haha, mislila sam jer se zoveš Muhamed"... i onda će on da se oduševi na tu omgsorandomxd foru, jer ti mutavi tipovi koji nemaju muda se oduševljavaju na taj omgsorandomxd humor.

2. AA ovaj korak za kuliranje je proizvod vijecanja sa drugaricama

Зато што вијећате, зато сте и саме.

3. Mozda vjecaju jer kao jure ista cetiri momka koji na drugom kraju grada isto vjecaju.

4. Ko zna kako je nesposoban i mutav taman i on vijeca.

5. koliko je ribama lakse da smuvaju lika nego obrnuto...
    i najdeblja riba moze da pojebe nekog kad joj se prijebe samo ako oce

6. nisi smela da budes toliko pasivna 4 godine razlike nije malo

7. To pezose. Oćeš jebeš, nećeš jebeš? Ako oće odlično, ako neće vazda ima neka budala što oće... Ne znam šta im je toliko cimanje

8. Jeste lakse zenama ako su normalne, ja nisam tako da nista :D

9. Lutjena
    Ne trolujem vas ozbiljno, nije mi to zanimljivo ni smijesno.

јел си свесна чињенице да су постојали довољно залудни људи да годинама тролују са женских профила, хиљаде и хиљаде пвтова, слика са нета представљених као своје, дефки, постова итд. а ти си овде тек три месеца... па славк0 је држао око 78.57 женских профила на вуки. тако да увек ћеш бити славк0 док се не докаже супротно јбг

10. Nervi me kad kući dođem upolovačen. Nit pijan nit trezan

11. Ahaaa pardon onda :-) imam 10ak vas sa vukajlije u prijateljima pa sam utripovala da mi vjerujete.

12. Ja se uvijek dokusurim, baš zbog toga što me nervira napola.

13. nije da me nervira nego me malo smara ime Pamela

14. па не знам ја то. можеш и да наведеш гомилу људи из чекаонице јер је то чекаоничарски пројекат нпр. свакако је сумњиво још од раније да дођеш на пропали и напуштен сајт и после недељу дана кренеш да причаш, исповедаш се, изјадаш се као да си ту годинама уназад и сви те знају

15. Šalabe počeću da praktikujem. Naštelujem se samo koliko kola da dovezem

16. To nije uvrijeda.

17. somi ja godinama ovdje, dupli sam nalog. samo mi je prvi bio los pa sam opet pocela. ali te razumijem

18. Ne pretjeruj paninaro, nisu ti tako lose definicije.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.