Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koja glupa fora au
hahah koja preglupost
aahahahah
ja mislio podmornica
stante pozlilo mi:D
Па оно јесте глупо, као и ови коментатори са Б92.
e a šta treba raditi kad vidiš odžačara?
Najjace kad kazu "ako posle 2 godine veze nema povenja u nju sta da pricamo vise" kao da posle odredjenog vremena postaje nemoguce varati hahahahah
Neki matori prosjak, skuplja po kantama i to
Onako poštena faca. Kad imam dam mu neke čajne i to. Onda počeo da me napinje svaki dan"zlatiborac ima li nešto pojeo sam ono sve".
Juče me video, "imaš li sedamsto dinara na zajam".
Pa koj kurac jbt, nisam ti staratelj samo sam hteo da ti pomognem jebeni parazitu.
mene nervira kad uzmem garderobu iz regala da se obucem a ta garderoba bude izguzvana.onda moram da teram kevu da mi pegla a ona mi prebacuje kako treba da se ozenim pa da mi zena pegla onda se ja pravdam kako je tesko naici na pravu, tu ona da primedbu kako meni ni jedna ne valja.e onda ja prsnem, jednom sam sutno saksiju u kojoj je bila zasadjena ljuta papricica i slomio sam i saksiju i biljku a cale se bas trudio da mu papricica uspe.2 telefona sam slomio u takvim situacijama.bolje da razbijem nesto nego da tucem sebe kao sto sam pre radio, jednom sam gadjao glavom u zid skoro iz sve snage i dobio potres mozga.tacno cu morati ja da naucim da peglam
Milena nek pegla, u pravu je keva.
bice valjda samo da mi je neki musliman ne preotme
Sto musliman?
ti nisi u toku izgleda, muslimani masovno zene srpkinje.odvode ih u dubaji, pazar itd jer imaju pare
хахаха и како сад да нико не окачи ону слику уз пост горе
hahahaha
a kao se ne bi uklapalo uz vase slike.ajde da proverimo.marko i miki dajte slike
Samo da znas i muslimani vise vole i postuju zene od Srba. Za nas (normalne muslimane kojih je sve manje) zena je nesto skoro pa svetinja. :)
pizde materine kurac palac
ako ne banujete cara trajno onda ja napustam sajt..