Ma te fore prstenjak lizanje to je dok jos ekserimentises u seksu, sad jebiga, za nekoga je to 20 za nekoga 25. Posle skontas da ako si gazda u kuci bice ovako:
-ona mora pusiti dvaput nedeljno, tokom menstruacije svih 7 dana
-ti ne lizes nikad, a i ne guras prste, ako si pravi muzjak bice vlazna i bez toga
-ti svrasavas redovno ona jednom godisnje (boli te kurac)
-u dupe mora dati ponekad iako nece moci srati 3 dana nakon toga
<<< KAKO SE NOSITI SA SRANJIMA >>> (za početnike/ce):
1) Ne kukajte drugima o svojim sranjima osim ako drugi nisu plaćeni za to/profesionalaci, drugi imaju svoja sranja da se njima bave
2) Prestanite da krivite druge za svoja sranja
3) Preuzmite odgovornost za svoja sranja
4a) Rešite svoja sranja i pičite dalje
4b) Ako su sranja nerešiva konstatujte to i pičite dalje
5) Potrudite se da u budućnosti ne pravite ista takva nova sranja
Ma te fore prstenjak lizanje to je dok jos ekserimentises u seksu, sad jebiga, za nekoga je to 20 za nekoga 25. Posle skontas da ako si gazda u kuci bice ovako:
-ti ne lizes nikad, a i ne guras prste, ako si pravi muzjak bice vlazna i bez toga
Ne znam zasto ali mislim da ovde ima ljudi koji su u fazonu "da naravno da lizem svoju devojku svaki put. Cak i kad ima mecu, procitao sam to na stranici "Budi dzentlmen". Pa naravno da mi ne pusi devojka pa nije ona neka kurva haha."
Gonzova izjava nakon krvnickog trolovanja koje je obavljeno nad njim ili u slucaju da je neko mrtav ozbiljan kao maestro. Pocinjem da verujem da je nas dobri gonzo obican logaritam koji samo menja redosled reci u recenici za svaki novi post a uvek iste odgovore daje, nema duse u njegovim postovima. Ja sam razocaran :((
Vrv ga zena drzi okovanog lancima a ona razvija algoritam kako niko ne bi primetio njegovo odsustvo za razliku od mene koji sam primetio brate gonzo ako pratis iz speca javi adresu gde se nalazis sad poslacu policiju
To je nekih 14 tipa?
Hahahah
Maestro je jednom drkao dok je uzivo gledao neku ribu u oci
<<< KAKO SE NOSITI SA SRANJIMA >>> (za početnike/ce):
1) Ne kukajte drugima o svojim sranjima osim ako drugi nisu plaćeni za to/profesionalaci, drugi imaju svoja sranja da se njima bave
2) Prestanite da krivite druge za svoja sranja
3) Preuzmite odgovornost za svoja sranja
4a) Rešite svoja sranja i pičite dalje
4b) Ako su sranja nerešiva konstatujte to i pičite dalje
5) Potrudite se da u budućnosti ne pravite ista takva nova sranja
<<< KRAJ >>>
Poprilično jednostavno, zar ne.
Da a to je bila tvoja riba i prsnuo sam joj u facu OPAAAAAA
Moram da pakujem knjige za letnju kreativnu radionicu sutra poyy
Ovo je preloš trol.
slobodno svetlo ugasi u sobi, samo vrata otškrineš
Jbg onda nisam nikakav jebac. Moze neko od vas u pvt da mi objasni kako treba, ja sam ovako radio zadnjih godina, hvala
U principu ako trolujes jako lose radis to
Ne znam zasto ali mislim da ovde ima ljudi koji su u fazonu "da naravno da lizem svoju devojku svaki put. Cak i kad ima mecu, procitao sam to na stranici "Budi dzentlmen". Pa naravno da mi ne pusi devojka pa nije ona neka kurva haha."
Hahaha
Gonzova izjava nakon krvnickog trolovanja koje je obavljeno nad njim ili u slucaju da je neko mrtav ozbiljan kao maestro. Pocinjem da verujem da je nas dobri gonzo obican logaritam koji samo menja redosled reci u recenici za svaki novi post a uvek iste odgovore daje, nema duse u njegovim postovima. Ja sam razocaran :((
Vrv ga zena drzi okovanog lancima a ona razvija algoritam kako niko ne bi primetio njegovo odsustvo za razliku od mene koji sam primetio brate gonzo ako pratis iz speca javi adresu gde se nalazis sad poslacu policiju
Realno sasvim zadovoljavajuci skecevi za ovo doba dana
Prosečni CAR
Vratijo se da prekobjašnjava!!!
Srbendo mislio sam da me gotiviš, šmrc :(
za gomilu parazita i internet drkaca visok stepen nezadovoljstva.
ustvari,mozda je to i logicno
Moja malenkost od ujaka bi polomila tvoju malenkost od ujaka
Ajde dzanki mars u pizdu materinu jesi cuo