Šta te nervira?

1. pod prljave ne mislim čišćenje govana i ta sranja akomerazumeš

2. Imam burazera, dovoljno mi je XD

3. Markane, hoć da radiš za mene?

Treba mi neko ko će preuzimati robu u Srbiji i slati po zemlji i preko granice.

4. Eo ti Kap legalno ti je ovo

5. Indijci koji pored 10 godina življenja u Evropi bazde na kari, drmaju glavom u smeru <-> a žene im i dalje imaju laser onaj među obrvama. Pa kultiviši se konjo konjasti.... I ne idu patike na komplet odelo, konje jedan.

6. Ako te uvate s robom, kaži da ti neko stavio drogu u heroin.

7. i ja sam se neki dan malo obogatio zahvaljujući radu, morao sam da napravim gif o bogatstvu kojim trenutno raspolažem:

https://media.giphy.com/media/xTiTnz0oabCHOGRDos/giphy.gif

8. Ovo je ona faca: "Uh, Lukse, al bi te sad razbucao ko Ron Džeremi" :)

9. Bruce
    Ovo je ona faca: "Uh, Lukse, al bi te sad razbucao ko Ron Džeremi" :)

http://i.imgur.com/UXJUtSw.png

10. samo čitam kako je napisano, ne impliciram da bi ti pristao :)

11. Hitno mi treba frižider koji se samozaključava nakon 19h !!! ;)

12. Markane, hoć da radiš za mene?

Treba mi neko ko će preuzimati robu u Srbiji i slati po zemlji i preko granice.

prvo da me prihvatiš na fejsu jevreju lololo
    oću samo pitanje je kakav je tvoj poslovni plan tj način slanja i mesto preuzimanja

13. jebeno krvarenje iz nosa

14. nervira me ovo menjanje satova sa zimskog na letnji i obrnuto, cemu to zajebavanje koj kurac, nije vise 1930 kad mozda i imalo neke veze sa potrosnjom energije.

15. oću samo pitanje je kakav je tvoj poslovni plan tj način slanja i mesto preuzimanja

Ništa specijalno, čoek uzme na granici, pošalje tebi autobusom, ti staviš u kola, prećeraš preko granice, čoek uzme, dobiješ pare, vratiš se kući, jebeš.

16. Jebe? Hahaha zajebavaš li me

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.