Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pobeda apsolutna, Luković bi plakao od tuge i smeha u isto vreme.
Mi nemamo razglas u školi, crkao je negde 1998-e i od onda smo svake godine planirali da ga opravimo do pre pet godina kad nas je majstor pitao je l' nam ta oprema od Tesle ostala.
Нервирају ме леви и десни комшија, пошто и један и други имају голфа двојку, а врата слабо дихтују, као код сваког голфа, мора да се узме залет да би се врата затворила.
Хвала Богу сваких 5 минута иду негде, па је сваких 5 минута лупање са обе стране...
Да ли се договарају не знам.
Леви комшија има црвеног голфа, а десни голфа златне боје...
Много туку јбт... не бих пожелио никоме...
мени честитали рођендан преко разгласа у основној 2003.
ја сам четовао са кајзеном 2010. 30-ак минута
Axaxaxax
мени честитали рођендан преко разгласа у основној 2003.
Mom drugaru neka riba široka ko Šapić čestitala dan zaljubljenih preko razglasa u gimnaziji za vreme nastave xDD blam blam xDDD
Blam Blam Dok Te Ljubi Drugi neko XDD
biće upucan k'o Beko - bam, bam, bam, bam
skeč powered by Mimi Mercedes
шта да радим комшијама који лупају вратима голфа?
отерај их назад убосну
купи им по бемвеа
Reci komšijama OTE V'MO VI'TE KAKI KOMPIR RODIJO KO NIK'D POSLALO UM'NE IZ GLAAAAAAMOČA IMA ZA IZVOZ'T NIĐE KUMPIRA KO U GLAAAAM'ČU AL OĆERALO NAS
i ima da se pokupe glavom bez obzira, ljudski rod je alergičan na Glamočane. Osim ako su iz Glamoča, onda si u kurcu.
а сенберци скочко?
Zavisi, bato moj, ako im je prečnik glave širi od prečnika stomaka onda treba izbjegavati interakciju, ostali su ok
Ok, samo kako da izbosne otera nekog nazad ubosnu?
Zato si ti napucavo stomak?!
Nije, bato, ja sam smanjivao glavu
Bezze ti ta metoda...
главосукција
I zalozi elektricni sporet, i zamoli ih ako mogu da vide sto nece da vuce nego toliko pusi.