a vjerovatno žele da im kažem: ''Ma daj ja u životu nisam vidio čistiji stan, nema dalje svaka čast!!'' i da ih tu udare neka sreća i ponos i radost, ne znam
Forget-me-not, tačno. A ovaj gore uredni stan čiste samo čistačice, gazda ovakvog stana ne zna ništa raditi sam i ne voli prašinu. Jao, znoj, jao, prašina, jao, to je fuj, to nije za moj istančani urbani organizam.
kad me neko pita-sto ne palis preko?to je postalo skroz uobicajeno pitanje.kako si, radis negde, sto ne palis preko?neko moze da uradi i definiciju za ovo, ako vec nema.mene mrzi.mnogo glupo pitanje..
Kad ljudi sa kojim pričam o poslu ne znaju da precizno i sažeto pričaju šta im treba ili šta su uradili, reci ti meni kratko u činjenicama pls, druye, ne moraš hamletovske dileme i intrige srca. :'o(
likovi koji kažu: ''Izvini zbog nereda jebiga nisam imo vremena da spremim posao i to... '' kad im dođem u goste a stan ovakav
http://starmanner.com/wp-content/uploads/apartment-plan.jpg
I mene to nervira, kao izvini zbog nereda, a sve pod konac, ne kapiram poentu te rečenice...
a vjerovatno žele da im kažem: ''Ma daj ja u životu nisam vidio čistiji stan, nema dalje svaka čast!!'' i da ih tu udare neka sreća i ponos i radost, ne znam
Pa jedino to, nema drugog objašnjenja. Ali nervira me svakako.
Gori su ovi, koji kažu: "E, zatekao si me baš kad sam htio malo da sredim gajbu, upadaj." I onda upadneš u ovo:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/03/17/article-0-1C5DAB4300000578-449_964x644.jpg
Da, ima i ta varijanta, mada me ova prva ipak više nervira.
Forget-me-not, tačno. A ovaj gore uredni stan čiste samo čistačice, gazda ovakvog stana ne zna ništa raditi sam i ne voli prašinu. Jao, znoj, jao, prašina, jao, to je fuj, to nije za moj istančani urbani organizam.
kad osvanem u kafani pa mi ono sunce u oci udari
kad me neko pita-sto ne palis preko?to je postalo skroz uobicajeno pitanje.kako si, radis negde, sto ne palis preko?neko moze da uradi i definiciju za ovo, ako vec nema.mene mrzi.mnogo glupo pitanje..
Kad ljudi sa kojim pričam o poslu ne znaju da precizno i sažeto pričaju šta im treba ili šta su uradili, reci ti meni kratko u činjenicama pls, druye, ne moraš hamletovske dileme i intrige srca. :'o(
kad neko ogovara
Da vi čujete kako ovaj moj radni kolega jede, pa zgadio mi je pizzu i kud je naručih jebem joj boga da joj jebem
Kad vatra neće da plane
Kad me jedna utakmica proda na tiketu
Kad Stilovka presisa pa neće da upali
Kad ceo dan ugovaram sex i pregorim od želje pa se kurac diže nešto bez veze
Kad vatra gori previše jako
Kad ne odigram dobitni tiket uopšte
Kad Stilovki nestane goriva
Kad se previše napalim pa svršim za 2 minuta