Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Reme, kad si jebo zadnji put brt? Ali iskreno
Никад брт, невин сам. :(
мене нервира кад окачим неку врх рок песму на фејсбук или кад смислим нешто јако паметно и ставим као статус или кад оставим неки цитат из књиге коју читам и добијем пет-шест лајкова. а нека тамо студенткиња која је отишла у студењак пре месец дана (и већ се јебала у београду) изађе у град ислика се, окачи то и добије сто лајкова за вече. па јебем ли ти сунце, шта треба? да се опашем динамитом и да упаднем у београд да би ме неко чуо?
Лајкуј се са дуплих. Тако ја радим. :(
Čemu služe lajkovi?
Па виртуелно показујемо дужину пениса лајковима.
Reme lajfkoučovao bih te mesec dana za 150 evra svaki dan, jebaćeš i nećeš više lajkovati sebe sa duplih. Ako ne bude tako vraćam 200 evra
https://media.licdn.com/mpr/mpr/p/1/005/06a/152/1c6c64b.jpg
vi se bas razumete u zivot i aksesoriz
Nervira me sto sad svi svuda mecu ovog Dzonta Voltu sto ne zna dje je!
мене нервира кад окачим неку врх рок песму на фејсбук или кад смислим нешто јако паметно и ставим као статус или кад оставим неки цитат из књиге коју читам и добијем пет-шест лајкова. а нека тамо студенткиња која је отишла у студењак пре месец дана (и већ се јебала у београду) изађе у град ислика се, окачи то и добије сто лајкова за вече. па јебем ли ти сунце, шта треба? да се опашем динамитом и да упаднем у београд да би ме неко чуо?
ахахахахахх! труће, немој овако да се шалиш, јер не могу баш да одговарам за своје поступке кад си тако дрзак, безобразниче један, заиста си превршио сваку меру овог пута!
него, имаш ли случајно линк до овог поста? не знам зашто би то ико нормалан чувао, али засуо бих те са три товара злата ако имаш.
Труће, није теби лако кад правиш колекцију коментара са Вукајлије. Само није лепо што не умеш ни исправно да препишеш.
Мојне сте очајници јбт.
Кога боли курац шта риба ради на свом профилу.
Па управо о томе и говорим. То је него нека риба коју би Лабокв да јебе, ал' изгледа да му ова не да. Или му не би дала. Шта ког ђавола гледа шта она ради? И шта га брига да ли она има 10 или 20 људи који јој стално лајкују објаве? Вероватно Лабо пролази кроз онај удар на сујету да нико не обраћа пажњу на његове објаве јер више гледају у њено дупе. Излогуј се, деактивирај профил, угаси комп, читај књигу, изађи из куће, цепај дрва или цепај нешто друго, копај, риљај, јебеш лајкове и остале глупости.
ona putuje svaki drugi dan i sve kaci na fb majku joj kurvanjsku, a jadni mali labokv ide 5 kilometara svaki dan uzbrdo pjeske kod druga na kafu, jer nemaju za kafu u kaficu. Jebem te zivote sto si nepravedan
Hajde da skupimo pare da kupimo Labukvu fotoaparat da može i on da se slika dok putuje kod drugara na kafu.
Hajde.
makar kakav mobilni s kamerom, kontam da jos nosi nokiu 3310
Лабокв Лурч јебени хаха
https://i.ytimg.com/vi/09FOdCdrDNs/hqdefault.jpg
Онтопик: нервирају ме слинава размажена копилад у игрици и на форуму игре, никад им ничега није доста поготово кад деле бесплатни голд у игрици, бесни јер им директор није попушио приде
немој тако, фендере, то сам из главе. ваљда бих, да сам преписивао, добро преписао. је л' беше опасивање ножевима, а без динамита?
Aaaa hahaha hahahahhaha
Paaa ne radi se to takooo. Uzmeš karton na njega napišeš to pametno što oćeš da ti lajkuju. Odeš u wc, napučiš usta, natrcis se, ispred golisavog torza staviš karton i slikaš se. I onda na fejs. Seks prodaje! Truce! Mislio o tome. Nemoj si naivan. Prihvati istinu...
Nerviraju me kolege koji me se sjete samo kad su ispitni rokovi.