Šta te nervira?

1. warner је линковао твој неки пост, а нема га више. ниси ваљда брисао? :(
    http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=1062#post_2272906

2. Dio ne mogu, ugasio sam grejanje u sobi gde komp mi je.
    Makarone jesam na 4 sekunde fazon. Pokazao mi jedan brat ja kao u fazonu lep je ok. Uzeo preko mtsa šaban haha

3. YouCantHandleTheTruћ
    warner је линковао твој неки пост, а нема га више. ниси ваљда брисао? :(
    http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=1062#post_2272906

хех, врло могуће да је то тај пост за којим трагамо...

4. Ne vredi, neće sad uspeti da ponovo to napiše, nije više tako ogorčen...

5. forget-me-not

А то. Изнервирало ме је било тада што се лајкују људи, а не објаве. И нека девојка је поставила статус, неки цитат, неко мотивационо патетично срање, које, хвала Богу, нисам лајковао. Е, сад пре тога је ставила неку слику у минићу, сисе и дупе само севају. Ја написао нешто, једва 4 лајка, она 100 и кусур иако је ту била гомила правописних грешака. Никако нисам могао да утувим у главу да немам сисе и дупе за 100 лајкова. Није мени било због 100 лајкова, него што није пазила на правопис. :(

Временом сам одустао од објављивања било чега. Мислим да је онај Ничим Изазван својим просеравањем највише утицао да ме буде блам да изигравам Синишу Убовића на Фејсу.

6. јебига, стварно си обрисао. :(

7. Joj brate ja imam jednig druga, svaki dan na fejsu pise stotine statusa, ogorchen na zene, na bogatase na mafijase i sve zivo. Al svaki dan po 3 statusa od 100 reci minimum

8. само још да вас подсетим да је фендер стратокастер у време писања тог поста у ком је истакао сву своју озлојеђеност фејсом и јагодинско-параћинским курвама имао 30+ година. ето толико. или је ово већ приватна ствар? хм?

у сваком случају, нећу више, видим да ће гркљан да ми страда ако наставим да бунарим по туђим постовима.

9. Fend sto nisi ozenjen brt?

10. Sto imas klinke po fb sa 30 godina?

11. Sto si ogorchen sa 30 godina? Na klinke?

12. Jedina zabrinjavajuca stvar su mi godine. Ovo ostalo, sta znam moglo je i gore.

13. е стварно искулирајте мало. пошто сам ово све започео, осећам одговорност што су сад сви запели да роштиљају фендера. ја му се извињавам што сам искористио његов пост (иако он није никад нашао за сходно да се извини мени и другим гробарима што је позивао на наше убиство) да се мало нашалимо и поиграмо. тема је привремено закључана.

14. otkljucano ovo mozete opet da jebete fendera lol

15. Само да одговорим на ово.

само још да вас подсетим да је фендер стратокастер у време писања тог поста у ком је истакао сву своју озлојеђеност фејсом и јагодинско-параћинским курвама имао 30+ година. ето толико. или је ово већ приватна ствар? хм?

Каве везе има да ли неко нешто пише се са 20, 25, 30 или 130 година? Фејс је релативно нова ствар код нас (тек неких десетак година) и многима јесу биле потребне године да схвате да од Интернет доказивања нема вајде.

Ено, јуче се код мене у Ћуприји убио лик од 17 година. Сви јуче у коментарима жале за њим, говоре како је био шмекер, лаф, другар, препун живота. Чекај, особа препуна живота је срећна, остварена (и здрава), нема времена да размишља о ружним стварима, а камоли о самоубиству. Малопре ми један рече да се убио због породичних проблема и да је већ раније најављивао да ће се убити. Други причају да се убио због неке девојке. И како је то особа пуна живота и где су били ти пријатељи да га одврате од тога?

Имаш људе од 40 година који и даље клиначки пљују на те јагодинско-параћинске курве, како их ти називаш. Неки што су их јебали (чак и женили или живели са њима), неки што не могу да их јебу. Познајем немали број девојака 30+ које доживљавају нервне сломове, јер не могу да се такмиче са 10-15 година млађим девојкама.

Генерално, сви редом кукају, то нема везе са старошћу. Оног тренутка (претпрошле године) кад сам видео да понашање многих на Фејсу поприма обележја опсесивног, да људи идеализују слику, статус, лајк, коментар, а не човека уживо, престао сам да пишем било шта, да лајкујем и коментаришем туђе статусе, осим најближим пријатељима. Елимисао сам све које ми спемују зид и много се боље осећам. Био огорчен, више нисам. Јер кад сам видео да људи који "лудују", "живе пуним плућима", путују, проводе се, који имају пара, опет кукају, смучило ми се фејсбуковање.

16. Нећу да ти одговарам на ово (а поштено, решио сам да не читам ове баљезгарије више) јер чујем да си кукао како поједини треба да се банују, а пошто ниси имао доказе, измишљао си да деле твоје приватне ствари по фејсбуку, тако да ето, могао си да кажеш да ниси способан да се носиш са критиком свог мишљења, и то би било довољно, јер ако лупеташ к'о отворен прозор и мислиш да је то некоме битно - онда би требало да стојиш иза изговореног и браниш то аргументима, а не вађењем гркљана, опасивањем ножевима и сличним методама.

Хтео сам да те еманципујем мало и помогнем ти у социјализацији, међутим дижем руке, не вреди.

17. Fende blago tebi kad su ti random fejsbucari najveci problem

18. Хтео сам да те еманципујем мало и помогнем ти у социјализацији, међутим дижем руке, не вреди.

Ти тераш своју причу без читања одговора, шта да ти радим.
    А ово за бановање сам писао Космо јер не знам који ће ти ђаво линкови мојих старих постова.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.