Šta te nervira?

1. Или кретенисање са оним ребрастим наочарама

https://www.hocuto.rs/files/57/rebraste_naocare.jpg

Како бих је шукнуо по глави да јој спадну

2. al brate 10 od 10. Što likovi, što ribe.
    A svake subote rašire ruke i kapke i gledaju jedni u druge kad se začuje A SEĆAŠ LI SE LEPI GROME MOJ

3. e to je vec teen sranje..ove rebraste

4. Носе и 20+, 30+...

5. Носе и 20+, 30+...

to oni koji hoce a budu zabavni i kul, obavezno ne skidaju osmeh sa lica dok nose te naocare

6. Чек, па зар нису овакве ребрасте наочаре пре пар година рекламирали на телешопу? Служиле су као на за поправљање вида.

ЕДИТ: Не ребрасте већ рупичасте. Нашао сам.

7. odlična je reklama bila... kad nosim rupičaste naočare, meni moj unuk kaže bako ti si super!

8. Dionysio, da nije nesto za svece

9. imam i ja nagradno pitanje sacekajte 3 min.super je..samo da slikam i okacim sliku ovde

10. labokv, nije nesto za svece.

11. mislio sam cvece, nisam lepo napisao

12. дионисио јеботе то су оне соларне лед свјетиљке што се убадају у земљу брт
    зајебаваш се јел да?

13. to je, valjda, ona špatulica za pite i kolače.

14. nije..spatulica, prvi put cujem za to..i nije ovo veliko kao tepsija manje je dosta..oko 15 cm u duzinu i 10 u sirinu

15. aaa... ovo je kviz kao, a ti nas propituješ? nemam pojma šta je.

16. odlična je reklama bila... kad nosim rupičaste naočare, meni moj unuk kaže bako ti si super!

Еееее... Да бака није носила рупичасте наочаре, не би могла после лепо да прочита број телефона доктора Милојевића, а онда никад не би свог унука излечила, јер је јој је грозан био, а не би га ни оженила.

17. http://s18.postimg.org/m18l2jll5/saddsgf.png

то ти је оно за чишћење кронпира бззззззз

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.