Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hzhahahhahh pa znam da je glupo ali necu da izgleda da sma previse zainteresovana brate.
Онда нећеш јебати Лутјена џД
Ova tema je prokleto prebogougodna za bacanje jebenih skecheva...
док се ти фемкаш он оде код боље, расположеније и самопоузданије рибе поуу
Pi kako nemam samopuzdanja. Hahahaha
Ili kod ribe za pocetak xd lutjena paninaro xd
Sad bih cak voljela da sam paninaro
Нико не би волео да буде панинаро
Pa prije bi on smuvao ovog tipa od mene.
"Biće bolje!" - Aleksandar Vučić - 2012, 2013, 2014, 2015...
ђото тишина док причају старији... или лорд у овом случају
елем, па очигледно ти мањка кад ти је толико битно да не покажеш заинтересованост и шта ће он да мисли ако ти урадиш овако или онако. жена лавица слика белфи са својим дупетом у црним чипканим боксерицама и руку са скоро празном великом винском чашом умазаном од кармина и напише ДОЂИ ОДМА, не бави се тим тинејџерским игрицама
Познате су панинарове чари :)
Oprosti mi Bentner brate, nisam te prepoznao.
Pa somi ipak sa donekle normalna. AA ovaj korak za kuliranje je proizvod vijecanja sa drugaricama. Jeste, zvuci kao da smo zmijurine.
moglo vam je biti lepo
jel lutjena visoka 183cm? sto dalje implicira da je on stariji od nje i da je oko 190cm?
јеси јеси ђото
незвучи. жена змија седи за шанком, пије свој виски с ледом игра се ватром!
а ти се ту цимаш и трипујеш ко средњошколка и на крају ништа неће бити
Jeste visok je oko 190 i stariji 4 godine od mene. U pravu si somi sve :( ja ne pijem viski i ne igram se sa vatrom
lutj zašto si maestro??
Ne trolujem vas ozbiljno, nije mi to zanimljivo ni smijesno.