Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mene nerviraju cigani i sve što ima veze sa ciganima.
romi ili navijači?
Mene nerviraju internet navijačka preseravanja. Poslao bi ih sve u tri pičke materine.
Nerviraju me babe koje izgledaju ko suve sljive a nose crveni karmin i brze naocare za sunce. Znaci momentalno dobijem zelju da ih userem od batina.
mene nervira kad im se razmaže po brkovima
romi ili navijači?
obe grupe su štetočine po društvo, ne vidim razliku između navijača (svih kod nas) i cigana
:)
likovi koji odu u veći grad i posle 2-3 mjeseca se vrate u rodno mjesto(manji gradić) i glume ludilo ovo ono tebra 1000 eura 5 pički u krevetu a šesta sere na šolji. mrš
Нервира ме реч пичић, пиче, пичока, пичетина и та срања. Ко прича тако, јеботе? Ко то користи? А иритантно је до зла бога.
Marko Vidojkovic.
Нервира ме реч пичић, пиче, пичока, пичетина и та срања. Ко прича тако, јеботе? Ко то користи? А иритантно је до зла бога.
u medicinskoj su najbolji pičići :)
eo baš sad razmišljam
ne znam da l' me išta nervira k'o kad neko skuva crnu kafu i baci džezvu u prljavo suđe (doduše, ne samo kafu, nego većinu stvari). pa jebem ti sve, da ti jebem, samo je pod vodu stavi i čista je, poslije je valja mackat, lickat, i ostale pičke materine
i to obično meni zapadne jer živim s parazitima
eto, sad sam se iznervirala
haj
+1
Znam iz prakse ;)
Nerviraju me ljudi koji se stide svojih slika iz detinjstava.. Brate, pa deca smo bili, čemu sramota ako se na nekoj slici vidi čokota, stvarno ih ne razumem..
Nervira me što se slabo nerviram, sve držim u sebi.
Иста прича, и онда одједном све што сам држао у себи, испољим на неке безвезне ствари на неке ситнице и тако у круг...
Геј активисти.
Глупи људи.
Пораз у хркљушу.
kad nijedna kopirnica ne radi subotom
sve društvene organizacije koje u nazivu imaju "ljudska prava".